Şimdi Ara

Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde İntihar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Irina Spalko

Bir seneyi geçti ve herkes unuttu... Eminim bu hayatın böyle sonlanacağını bilmezdin. Hayaller kurmuştun, yeni heyecanlar yurt dışı seyahatleri hepsi senle birlikte karanlığa gömüldü.

Seneye tekrar görüşürüz.
    intihar etmiş işte, neyin derdi bu anlamadım. dünyada huzur bulamamış, ayrılmak istemiş. saygı duymak gerekir bu karara. ayrıca çatıya nasıl çıkmış demekki çatıyı açık bırakan cinayet işledi ne saçma mantıktır.çatıya çıkmasa pencereden atlar, pencere bulamasa bileklerini keser. intihara karar vermiş birini vazgeçirmek çok zor. bileklerini kesse bu sefer bıçağı üretenlerimi linç etmek gerekecekti
  • Kız kendini öldürmeye çalışıyor siz suçu uniye arıyorsunuz

Türkiye'de hicmi çatı katı yok hepsini kilitleyelim ozaman?o çatı kilitlenseydi kız başka çatıdan atlamiyacakmiydi

Tamam üzücü bir durum ama ihmal demek doğru değil bir kaza geçirmiş olsa ihmalden söz edilebilir

Kim bilir ne derdi vardı kızcagizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Ben konuyu tam anlamadim, normalde ihmali fln elestirelim ama kendisini oldurmeye calisan biri kurtarilamadi diye ambulansi veya itfayeyi suclama cok buyuk haksizlik. Yani konu genceceik bir insanin vefat etmesi vurgulanmak isteniyorsa sabaha kadar varim, ama burdan sacma suclamalar yapmayalim lutfen. Ben kafama silah dayasam beni kurtaramayan adamlar mi suclu simdi?
    Belki söyleyemediği bir derdi vardı onu intihara iten. Belki kurtatılsaydı ailesi arkadaşları vs bu derdini bir şekilde öğrenip ona yardımcı olacak, derdiningiderecek ve intihar fikrinden tamamen vazgeçmesini sağlayacaklardı. Şuan hala mutlu bir şekilde hayatta olacaktı. Bilemeyiz. Kurtarıldıktan sonra ilk fırsatta tekrar intihar da edebilirdi. Denemeden bilemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Belki söyleyemediği bir derdi vardı onu intihara iten. Belki kurtatılsaydı ailesi arkadaşları vs bu derdini bir şekilde öğrenip ona yardımcı olacak, derdiningiderecek ve intihar fikrinden tamamen vazgeçmesini sağlayacaklardı. Şuan hala mutlu bir şekilde hayatta olacaktı. Bilemeyiz. Kurtarıldıktan sonra ilk fırsatta tekrar intihar da edebilirdi. Denemeden bilemeyiz.

Alıntıları Göster
    E denemeyelim demedim ki hayir anlamadim kiz catiya cikinca tum okul atla atla diye tezahurat mi yapmis? Hocam herkesin derdi var, intihar edenlerin bircogu psikolojik olarak rahatsiz zaten saglam kafayla pek yapilcak is degil. Ancak kimseyi suclayamam bu yuzden.

• Intihar etmek istemiş ve etmiş yapabilecek bir sey yok. Ama bir kızın intihar etmesine şaşırdım özellikle üni okuyan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Psikolojik problemleri olmayan kimse atlamayı düşünmez

Kız ailesinden sevdiklerindem uzak kalınca ağır depresyona girmiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Intihar etmek istemiş ve etmiş yapabilecek bir sey yok. Ama bir kızın intihar etmesine şaşırdım özellikle üni okuyan.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=138079817

Şöyle bir olay da vardı bu yıl oldu bu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

intihar etmiş işte, neyin derdi bu anlamadım. dünyada huzur bulamamış, ayrılmak istemiş. saygı duymak gerekir bu karara. ayrıca çatıya nasıl çıkmış demekki çatıyı açık bırakan cinayet işledi ne saçma mantıktır.çatıya çıkmasa pencereden atlar, pencere bulamasa bileklerini keser. intihara karar vermiş birini vazgeçirmek çok zor. bileklerini kesse bu sefer bıçağı üretenlerimi linç etmek gerekecekti

Alıntıları Göster
    Bu seni ilgilendirmez.. O dert de beni bağlar bilgin olmadığı konularda yorum yapmayalım... haklı olduğun kısımlara katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.