Şimdi Ara

Yıldırım Demirören tranfer listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • transfer komitesi elbet izliyor oyuncu buluyor.
    ancak bu işler parayla oluyor.genç yetenekli gelecek vaadeden oyuncuları ucuza almak neredeyse imkansız.
    5m€ yu gözden çıkarmak lazım.bizim de öyle bir durumumuz yok şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

F.orman'in rakibi demirorense basarilidir

Demirorenle karsilastirilacak kadar kotu gidiyor f.orman. yazik...

Hala mı Demirören diyorsun?

Git başka platformlarda yaz kardeşim
  • Düm akşam Önder Özen'in dediği gibi.

"Galatsaray 13 milyon Euro'ya oyuncu alıyor. Biz 13 Milyon Euro'ya takım kurduk."

GS 13 milyon EU'yu gelecek vadedecek oyuncuya diye verdi falanda dedi yanılmıyorsam. Bundan 4-5 sene evvel, gelecek vadeden oyuncuya 13 milyon verilebilir miydi acaba? Bu para nasıl harcandı? Gelir geldi, ona göre borçlanıldı, oyuncular alındı, oluşum yapıldı. CL ile gelirler dahada arttı adamlar sepiyor şimdi. :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mandarin

quote:

F.orman'in rakibi demirorense basarilidir

Demirorenle karsilastirilacak kadar kotu gidiyor f.orman. yazik...

Hala mı Demirören diyorsun?

Git başka platformlarda yaz kardeşim

Okuman var dimi

Demiroren cok cok ultra kotuydu.
    F.orman'sa kotu.

Herhangi bir baskan demiroren capsiziyla karsilastiriliyorsa o kisi de kotudur.
    Destekcileri bak demirorrnden iyi diyorsa isimiz var.
    Demirorenden daha iyi olmak yetmez.

Ben Fikret Orman'ın klübü Demirörenle karşılaştırılacak kadar kötü yönettiğini düşünmüyorum.

Bir eleştirim olabilir,

futbol klüpleri iş hayatı yada akademik şekilde yönetilmemeli, yani işi kim biliyorsa ona teslim edelim mantığı burada sökmüyor.
    Takım kötü gidiyorsa ağırlığını koyacak. Ben İnşaat mühendisiyim stadla ilgilenirim teknik konuları teknik adamlara bırakırım dememeli.

• Yahu sen de taktın Sezer'in aldığı paraya. Sanki bu kulüpte yatarak para kazanan ilk ve tek oyuncu oymuş gibi.

Quaresma Oğuzhan'ın 9 senede kazandığı parayı bir senede kazanıyordu. Ona itiraz ettiğini hiç görmedik.
  • F.Orman-Demirören kıyaslamasını ben de doğru bulmuyorum ama Demirören öncesinde sahip olduğumuz güç (gerek ekonomik gerekse prestij açıdan) tamamen kayboldu ve içinde bulunduğumuz bu "kriz" ortamını yönetmenin hiç de kolay olmadığını herkes biliyordur.

Yönetimin bu ortamdaki ekonomik hamleleri beğenmeyen hatta eleştirebilecek olan dahi yoktur heralde.

Transferlerde ise rakiplerimize oranla kaybetmiş olduğumuz prestij transferlerimizi güçleştiriyor ve yönetimin devraldığı kadronun da şuanki mevcut kadrodan çok daha kötü olduğunu düşünüyorum.

Kaldı ki hiçbir takım yaptığı hamlelerin tamamında başarılı olamıyor, arada sonu gerçekten hayal kırıklığı olan transferler mutlaka ortaya çıkıyor.

Eleştiri tabi ki olağandır ancak şuanda en başta bahsettiğim gücü geri kazanmaya başladığımızı düşünmekle beraber bu ortamın iyi bir şekilde atlatmak üzere olduğumuzu hissedebiliyorum şahsen.

Çok iyi bir teknik adam ve futbol direktörümüz var, sorunlu adamlardan (Gerek yönetimdeki gerekse A takım kadromuzdaki) ise ancak belirli bir seviyeye tekrar gelebildiğimizde kurtulabiliriz ve bu olduğundaysa her şey daha güzel olacak+

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.