bazı adamlara bakıyorum 3 yıldız falan yapmışlar bunun puan kasmakla bir ilgisi varmıdır? tam olarak açıklayabilir misiniz?
Merhaba, her 100 Paragon'da 1 yıldız avatarınıza ekleniyor.
bazı 400 paragonlu 2 adam geliyor odaya birinde 4 yıldız varken diğerinde 6 oluyor mesela bu nasıl oluyor?
Son yama ile bir değişilkik olmadıysa yanlış görmüş olabilirsiniz, veya olmaz ama bir ihtimal Sezon kısmındaki karakterin pualarının karşılığı yıldızlar da orda görünüyor olabilir. Benim de normal 500 + Sezon 325 puanlı iki karakterim var, bir ara açıp bakayım, 2.1 yamasından beri normal karaterle oynamamıştım...
ben yanlış görmüş olabilirim herhalde öyledir o zaman. peki puan sistemi ne işe yarıyor? dün hardcore de adam kastım o kadar puan yapmak için bi işe yaramadı. puan tam olarak ne işe yarar?
Paragon puanlarını karakteri geliştirmek için kullanabiliyorsunuz, oyunda standart bir skill ağacı yok fakat Int, Str, Dex gibi main statlara ve Chc, Chd, Ias, Area dmg ve diğer birçok özelliğe daha puan vererek güç artırmanıza yarıyorlar...
ondan bahsetmiyorum hani harcorede atc 2 yi bitir falan diyor ya o görevlerden bahsediyorum onların amacı nedir?
Oyunun Lore kısmı orası sana kalmış tamamen. Oyun içi achivementtan başka artısı yok. Son bossu kestiğinde %100 şansla Legendery veriyor Mathael ı yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme