Şimdi Ara

Yıldız De Bana (Kanal D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma programında 9 erkek, 9 kadın olmak üzere toplam 18 yarışmacı yer alacak.

Her hafta oynayacakları skeçler ile ekrana gelecek olan yarışmacılara, jüri üyeleri tarafından da farklı görevler verilecek. Pastel Yapım imzalı, “Yıldız De Bana” Kanal D’de yayınlanacak.

youtube
    BAŞVURU İÇİN 👉 https://www.kanald.com.tr/yildiz-de-bana-basvuru-formuYıldızlara giden yolun kapıları Kanal D'de açılıyor! "Bende yıldız kumaşı var" diyenler...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=B06NZ7y0Icc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 17 Mart 2023; 15:52:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yıldız De Bana (Kanal D)

"Yıldız De Bana", Kanal D ekranlarında yayınlanan bir yarışma programıdır. Yarışmacılar, genel kültür ve bilgi içeren soruları cevaplayarak ödüller kazanmaya çalışır.

Programın ilk bölümü 2023 yılında yayınlanmıştır ve sunuculuğunu Emre Karayel üstlenmektedir. Yarışmacılar, stüdyoda bulunan bir yıldız haritası üzerinde konumlandırılmış soruları cevaplarlar. Her doğru cevap, yıldız haritasında ilerlemelerini ve ödül kazanma şanslarını artırır.

"Yıldız De Bana", izleyicilere eğlenceli ve bilgilendirici bir yarışma deneyimi sunar. Yarışmacılar, farklı kategorilerde sorularla karşılaşarak genel kültürlerini geliştirirken, izleyiciler de ilginç bilgiler öğrenme fırsatı bulur.

Yarışmanın formatı, izleyicilerin ilgisini çekmek ve onların bilgi seviyelerini test etmek için tasarlanmıştır. Yarışmacılar, soruların cevaplarını bilmemenin yanı sıra fiziksel engellerle de karşılaşırlar. Bu engeller, yarışmaya heyecan ve adrenalin katar.

"Yıldız De Bana", her hafta izleyicilere keyifli ve öğretici anlar yaşatmaya devam ediyor. Siz de genel kültürünüzü geliştirmek ve ödüller kazanma şansı yakalamak istiyorsanız, "Yıldız De Bana" yarışmasını Kanal D ekranlarından takip edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1. bölüm reyting sonuçları:

Total | (45) | 1,02
    AB | (35) | 1,01
    ABC1 | (36) | 1,20

• Sadece ilk fragmanı izledim yarım yamalak.Bizim tv izleyici izlemez böyle yapımları.Gerek yarışmanın konsepti gerekse jurideki Zafer Algöz harici isimleri saçma buldum.Bu tarz yapımlardan sadece Türkiye'nin Yıldızları yapımı izlenmişti.Onun haricinde Gülse birsel in başını çektiği bir yarışma vardı o da fena değildi.Ama bizim klasik tv izleyicisi izlemez böyle yapımları...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç haftaya yayından kalkar zaten. Reytingler kötü. Böyle programlar eskilerde izlenirdi ancak artık ilgi çekmiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayıp (2013) | Kanal D
    11 yıl önce açıldı
    Kanal D'nin Yeni Spikeri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.