Şimdi Ara

YILDIZ EHM VS MARMARA EEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bunu geçen sene paylaştılar (2019), 2020 listesini paylaştı müdek hala gelmemiş akreditasyon fakülteye.

Soruya gelince ytü ehm diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet süreç devam ediyor.
  • Mezun olmadan gelse bari

• gelir. bi boka yaradığı yok da millet takıyor işte.
  • Akreditasyon işine bu kadar çok takmayın. Akredite olunca diplomanız yurt dışında geçerlidir diye bir mesele yok, sadece belli bir standartta eğitim verildiğini vurguluyor akreditasyon. Yurt dışındaki firma sizin diplomanızın akredite olup olmadığına bakmaz, büyük ihtimalle hangi üniversite olduğuna da çok bakmaz çünkü çok tanınmıyor üniversitelerimiz. Akredite olmamasının tek sıkıntısı ileride bazı akredite olan üniversitelerde yüksek lisans doktora falan yapmaya çalışırsan sorun olabilir bunun dışında etkilemez. Teknik okul olması sebebiyle ytü yazmanı öneririm ayrıca orada okuyorum bölüm değil de okul hakkında sorun varsa cevaplayabilirim.
  • Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Bazı akredite olan üniversitelerde yl/doktorada sorun olur derken?

Böyle bir şey de yok.

Üniversiteler yl/doktora başvurularında akreditasyona BAKMAZLAR.

• Bakıyorlar benim bildiğim kadarıyla

• antikeleş kullanıcısına yanıt
    Bildiğinizi sanmıyorum. Öyle bir şey yok çünkü.

Bana yl/doktora gerekliliklerinde akreditasyon olan tek bir üniversite veya bölüm gösterir misiniz?

• Akademiklink kanalının akreditasyon videosunu izleyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73752631F

Bazı akredite olan üniversitelerde yl/doktorada sorun olur derken?

Böyle bir şey de yok.

Üniversiteler yl/doktora başvurularında akreditasyona BAKMAZLAR.
    Daha önce bununla ilgili bir şey okumuştum ama ne olduğunu ben de tam hatırlamıyorum başka bir şey de olabilir belki
  • antikeleş kullanıcısına yanıt
    İzledim zaten. Sizin gibilerin tek kaynağı da o Üniversitelerdeki profesörler bile yl/doktorada veya işe alımlarda akreditasyon önemsiz derken bu şahıs youtube’a video yüklediği için sanırım dediklerinin tamamını koşulsuz şartsız kabul etmemiz gerekiyor.

Akreditasyonu olmayan okullardan mezun olan ve Avrupa/Amerika’da yl/doktora yapan binlerce öğrenci de zaten nasıl gitmiş anlamak güç. Herhalde kandırmışlar okulları.

Forumda herkesin nedense bilgisi yok ancak fikri var her konuda...

• Bağdatlı Ruhi kullanıcısına yanıt
    Kimse tek bir somut kanıt/örnek gösteremiyorken akreditasyon safsatasına herkes inanmış vaziyette nedense.

Allah’tan her sene çoğu öğrencisini Stanford,MIT ve Harvard’a yollayan ve hiçbir akreditasyonu olmayan Hindistan’daki IIT öğrencileri bu foruma girmiyorlar yoksa abeti var diye gelişim bilgisayar falan yazarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73752631F -- 9 Ağustos 2020; 13:29:2 >
  • Hocam çok asabisiniz :) sakin olun biraz

• Adama bak ya iki saat insan gibi laf anlatıyoruz mantıklı mantıklı açıklama yapıyoruz “çok asabisiniz :)” falan yazıyor.

Kuş kadar beyniyle oradan buradan bir şeyler duymuş, 0 bilinç ve bilgiyle fikir yürütmeye çalışan tipin teki ancak özgüvene bakarsan sanki 30 yıllık eğitim tecrübesi var.

Ne halt yiyorsan ye birader 2002 li bir velede oturup laf anlatacak değilim. Zaten senden bu kafayla da bir şey olacağını sanmıyorum kusura bakma. O gülücüğü de al ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73752631F -- 9 Ağustos 2020; 13:44:11 >
  • O nasıl Bi ego kardeşim sen de o egoyla bir bok yap şaşırt bizi

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.