Şimdi Ara

YILDIZ NEDEN HER SENE PUANLARI DÜŞÜYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rolfadolf

YTÜ, İTÜ ve ODTU ile kiyaslanamaz zaten.Vakif universiteleri acildikca Yildizi sececek ogrenciler vakiflara kayiyor olabilir.

Şuan belki ama bir iki yıl yatırım yapılsa yakalayabilir sağlam kampüsleri olan 100 yıllık üni sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rolfadolf

YTÜ, İTÜ ve ODTU ile kiyaslanamaz zaten.Vakif universiteleri acildikca Yildizi sececek ogrenciler vakiflara kayiyor olabilir.

Neden? Hangi kriterlere gore? bu kadar yakindan bildigine gore Yildizda okuyorsun galiba okulun begenmedigin yerleri neresi?

Kusura bakmayin da evimi universite yapip 5-10 kisilik kontenjan acsam, gelene de bin lira burs versem ben de ilk 20.binden kapatirim.
    Omo ozol okullardo ko ogotom hoc bor yordo yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayh@

Çünkü her yıl tıp kontenjani açılıyor ve dişe tıpa gitmek daha Mantıklı geliyor insanlara. Bu yıl o kadar kontenjan artışı olmadığı için yıldızın sıralaması değişmeyecektir bu ihtimal. İkinci öğretim de etkilemez bu arada yıldız birinci öğretimi tutturamayanlar ikinci öğretime gidiyordu zaten 15-20binde olup da ikinci öğretim yazan yoktur büyük ihtimal

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha-25

quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

bu sene işler değişir.ytü nün 2. öğretimleri kapandı.puanlar yükselir(benim düşümcem)

Ben de kapandı biliyorum ama kılavuzda elektrik 2. öğretim müh. duruyor?

Ben elektirği yazdım 2.ö sorun olmadı ama makinenin 2.ö kapandığını biliyorum
  • http://www.youtube.com/watch?v=ku5YkBLWIjU reklamı da bu dğeil mi :ÇD
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök2

http://www.youtube.com/watch?v=ku5YkBLWIjU reklamı da bu dğeil mi :ÇD

• gök2 kullanıcısına yanıt
    olm bu ney la?
  • Hayir YTÜ de okumuyorum.Ben su ana kadar herhangi bir akademik olarak yapilan universite siralamalarinda YTÜ nun adini gormedim.Aksini iddia edebilmen çok ilginç.Tamam Turkiye standartlarinda iyi ancak ODTU ve ITU ile yarisamaz.

• valentius V kullanıcısına yanıt
    ?????????
  • gök2 kullanıcısına yanıt
    hacı orda bir yerde espri vardı.Hani çok komik bu la manasında da...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.