Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
20
Favori
42.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki sınava da girmediğim için hiç bi sınavdan kalmadım
    C iyidir iyi
  • A 30 var mı
  • Arkadaşlar geçmişim ben ama şimdi nasıl ders seçicem ne yapacam hiç biliyorum ortada kaldım.
  • A kurundayım. Yalnız ders programını yayınlamışlar (http://www.ybd.yildiz.edu.tr/duyurular.php?id=341&bolum=2 ) saçma sapan bişey, hiç bişey yok ve A kuru için 13:00da başlıyor diyor umarım yanlıştır. Sınava keyfine girdim sağlam temelli öğrenmek için Cye düşelim diye A'ya düştük iyi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada A-29'da olanlar ?

• ilk sınavdan 43 almıstım onu saymıslar herhalde A dayım A-14 de olan ?

edit: A kurundayken ilk dönem bitirme ve ikinci dönem okula gelmeme gibi birşey var mı ytüde.itüdekiler yapabiliyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerile3 -- 20 Eylül 2013; 18:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karga21

A kurundayım. Yalnız ders programını yayınlamışlar (http://www.ybd.yildiz.edu.tr/duyurular.php?id=341&bolum=2 ) saçma sapan bişey, hiç bişey yok ve A kuru için 13:00da başlıyor diyor umarım yanlıştır. Sınava keyfine girdim sağlam temelli öğrenmek için Cye düşelim diye A'ya düştük iyi mi

ben de aynı notu almışım a kurundayım ama ikinci öğretimim ben örgün öğretim okuyan biriyle aynı sınıftayım ders programında da ayırmamışlar ikinci öğretimi. yani a kurunda birinci ikinci öğretim diye ayrım yok öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral Penguen

A 30 var mı

A 30 dayım hocam
  • up
  • Geçmişim şimdi ne yapacağız nasıl ders seçeceğiz hiç birşey bulamadım bunlarla ilgili. Hazırlık okusam iyiydi a kuru icin kasmıstım gecmişim :/.
  • A-1 deyim. Var mı burdan kimse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheElectric

quote:

A kurundayım. Yalnız ders programını yayınlamışlar (http://www.ybd.yildiz.edu.tr/duyurular.php?id=341&bolum=2 ) saçma sapan bişey, hiç bişey yok ve A kuru için 13:00da başlıyor diyor umarım yanlıştır. Sınava keyfine girdim sağlam temelli öğrenmek için Cye düşelim diye A'ya düştük iyi mi

ben de aynı notu almışım a kurundayım ama ikinci öğretimim ben örgün öğretim okuyan biriyle aynı sınıftayım ders programında da ayırmamışlar ikinci öğretimi. yani a kurunda birinci ikinci öğretim diye ayrım yok öyle mi?

Öyle görünüyor hocam A kurunda 2. Öğretim ayrımı yok sanırım 13:00da başlıyor diye gösteriyor bari sabah başlasaydı

• Bu sayılmaz bi daha yapsınlar
    O değilde ilk sınavdaki notum alınsaydı şimdi A kurunda olacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Sıpa

Arkadaşlar geçmişim ben ama şimdi nasıl ders seçicem ne yapacam hiç biliyorum ortada kaldım.

Ben de geçmişim, bu ders kayıt işi n'olcak hiç bilimiyorum. Notunu öğrenebildin mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheElectric

quote:

Öyle görünüyor hocam A kurunda 2. Öğretim ayrımı yok sanırım 13:00da başlıyor diye gösteriyor bari sabah başlasaydı

Ayırım var a levelde slash ile anight diye ayırmışlar

• A ya Düşmüşüm yaaa ben b ye kalmak istiyordum gramer üim fazla iyi değil niye 43 ile a ya atıyorlar anlamıyorum :(((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A kuruna ne biçim ders programı yapmış bunlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B kurundayım gececiyim ama merak ettiğim bir şey var.

Geçmişte ilk günlerde dilekçe vererek 2.ögretimde olsan bile (kısıtlı kontenjandan) 1.öğretime geçiş sağlıyorlarmış hazırlığı normal gündüz okuyormuşsun diye bir şey varmış(3eyluldeki oryantasyonda duydum bunu) sizce bu mümkün mü yoksa halk hikayesi mi?Bir de dilekçeyi nereye nasil yazacağız böyle bir muhabbet varsa.Bilenlere bilgilendirenlere teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dexmoser

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Sıpa

Arkadaşlar geçmişim ben ama şimdi nasıl ders seçicem ne yapacam hiç biliyorum ortada kaldım.

Ben de geçmişim, bu ders kayıt işi n'olcak hiç bilimiyorum. Notunu öğrenebildin mi?

Notumu öğrenemedim ve şuan korku var nasıl deras seçeceğimle ilgili. Birde 1. sınıflar 1 hafta önce başladı hepsi kaynaşmıştır biz sonradan araya kaynak olacaz.
  • B deyim öncekinde de B deydim bişey değişmedi gerçi neyse. a kaçla başlamış almaya fikri olan var mı ? birde Bn falan da var onlar b nin de altı mı ne oluyor şimdi ? birde bu ders programından hiç birşey anlamadım ben ? bu nasıl ders programı ya ? şimdi B dekiler 9 da girip 12 40 da mı çıkacak nolucak ?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.