Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2013 GİRİŞLİLER (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
20
Favori
42.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ingeniarius

bizim ders saatlerimiz a dan daha fazla
    hem nasıl bir alt kitaptan baslıcaz ki ben c yim arada b kuru da var
    geçen sene hazırlık okuyan biriyle konuşmuştum kitapları bitirmeden sınav yapmazlar dedi
    neyse hayırlısı bakalım yapmadıklarımı sallasaydım kesin b deydim ama bu sene zor olacak falan diyorlar bilmeden üst kurdan başlamak yemedi açıkçası

B ile C aynı kitapları kullanıcakmış onlar biraz daha hızlı gidicekler sanırım
  • Uyuz bi gündü ya mesela hoca 3 5 tanışma bişey isteme gibi cümleleri öğretti ondan sonra herkes ayağı en az 3 kişiyle bu cümleleri konuşun filan dedi hiç sevmem böyle şeyleri utanıyorum nedense :D
  • Ringleri kullanmak için ne yapmamız lazım ? Kart falan lazımmış galiba nerden alıcaz
  • ilk günü atlattığıma göre gerisi gelir sanırsam artık sabah sabah okulumuzun pek muhteşem çilek ring servisleri sağolsun çok kaliteli oldukları için ilk günden 5 dk geç kalma sendromu yaşadım. 25 kişilik sınıf sınıfa bi girdim millet öyle bakıyor 40 dakika bakıştık ya abartmıyorum kimse tanımıyor etmiyor herkes öyle bişeylerle uğraşıyor 2-3 erkek arkada dün akşamki gs bjk derbisini konuşuyor falan. neyse ilk 40 dakika bomboş oturduk zaten hoca yok bişey yok sonraki ders hoca geldi tanıştık ettik falan tabi o ingilizce söylüyor her şeyi bizde bön bön bakıyoruz arada anladığımız kelimeler olunca seviniyoruz falan neyse yavaştan açıldık birbirimizle tanıştık falan hoca fotokopiciden bir kitap tarzı bir şey aldırdı o ara zaten sohbet etmeye falan başladık öyle yani az çok tanıştık falan diğer son dersimizde de kitaptan alıştırmaları çözdük tamam çok iyi ingilizcemiz falan yok da bu kadar da ezilmez insan ya kitaba hi hello ne demek onu koymuşlar alfabeyi sayıları falan yok daha neler dedik hocanın zaten çok şeker bir enerjisi var konuşması falan çok açık anlaşılır yani. coursebook dersimizide atlatmış olduk. bence fena değildi ya

B kuru için söylüyorum - gerçi b ile c aynı kitaplar herhalde emin değilim b nin 1 kitabı eksik olabilir c den sanırım yada öyle bir şey kesin bilen varsa bana da haber versin lütfen- bugün okuldaki standa sorduk 290 tl dediler b kurunun kitaplarına ama bu dönemlik mi senelik mi bilmiyorum büyük ihtimal dönemlik ama.
    ordan akmara gittim.
    language leader elementry kitabı 25 tl workbook + student book eğer cdsini istiyorsanız 30 tl veriyorsunuz 5 tl cdye gidiyor yani. pre intermediate seviyesindeki 2. kitabı aynı şekil cd 2 kitap 30 tl.
    reading explorer 1 20 tl akmarda.
    focus on writing kitabı henüz bulamadım ama adam bugün yarın gelir 20 tl falan olur en fazla dedi.
    ben daha almadım tabi bugün yanımda olan paranın çoğunu aylık akbile verince . bu hafta içinde gidip toplu almayı düşünüyorum hepsini. listening dersinin materyalini okuldan vericeklermiş sanırım bugünkü gibi gidip fotokopiciden alıcaz yani. kadıköy de durum bu beyazıt taraflarında oturan yada oraya gidip bakan var mı ? orasıda bu şekilde mi yok değilse ordan da alabilirim ?

• Bizim davutpasa kampüsünden abdi ıpekçi yurduna nasıl gidilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3eylulde hazırlığı geçtim ileri ingden muaf oldum bı de 1 haftadır gidiyorum okula. Valla keske geçmeseydim diyorum herkes 2012 ya da önce girisli tanışmışlar mal gibi kaldım keske 59 la falan kalsaydım a dan baslardim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: negerekvarla

3eylulde hazırlığı geçtim ileri ingden muaf oldum bı de 1 haftadır gidiyorum okula. Valla keske geçmeseydim diyorum herkes 2012 ya da önce girisli tanışmışlar mal gibi kaldım keske 59 la falan kalsaydım a dan baslardim

ben 37 ile kaldım a dayım

• arkadaslar d.pasada hazirliktayim ama bolumum yildiz kampusunde. akbili vakifbanka para yatirip yildiz kampusunden mi alacagim?

• A kurundayım bugün ne kadar kitap varsa aldım standdan 295TL verdim Fena Giriyor beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

A kurundayım bugün ne kadar kitap varsa aldım standdan 295TL verdim Fena Giriyor beyler

Kopya alsaydın keşke hocam parana yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: schumacher075

arkadaslar d.pasada hazirliktayim ama bolumum yildiz kampusunde. akbili vakifbanka para yatirip yildiz kampusunden mi alacagim?

Aynen hocam vakıfbank a 10 lira yatırıp dekontu Bölüm sekreterliğine vereceksiniz onlar size pasoyu verecek

Bu arada gittim bugün kütüphaneye üye oldum.tavsiye ederim sizlere de.üye olmak için sadece bir form dolduruyorsunuz bir de şifre belirliyorsunuz öğrenci kartınıza üyeliğiniz işleniyor para mara vermiyorsunuz üye olurken.üye olmadan kitap kiralayamıyorsunuz.kitabın sizde kalma süresi 21 gün süreyi aşarsanız günlük ceza ödersiniz.kütüphane ortamı çok iyi bireysel çalışma masaları falan süper ortam yapmışlar.wi fi da var al bilgisayarını vakit geçir

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

A kurundayım bugün ne kadar kitap varsa aldım standdan 295TL verdim Fena Giriyor beyler

Kopya alsaydın keşke hocam parana yazık

Hocam oryantasyonda dekan kesinlikle kopya almıyacaksınız,orjinal kullanmak zorundasınız demişti şimdi 100 lira için başımız derde girmesin dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Carfreak

Ringleri kullanmak için ne yapmamız lazım ? Kart falan lazımmış galiba nerden alıcaz

Hocam Davutpaşa daki Çilek Ofisinden alabilirsiniz 20 TL 17 lirası kontör 3 lira kart masrafı.Beşiktaşa gidiş 1.5TL,Cevizlibağ 60kr,okul içi 20kr

• brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    Kitap konusunda niye öyle sert konuşmuşlar anlamadım

Bu arada wifi okulun her yerinde var iyi hoş da bağlanamıyorum beceremedim

• quote:

quote:

arkadaslar d.pasada hazirliktayim ama bolumum yildiz kampusunde. akbili vakifbanka para yatirip yildiz kampusunden mi alacagim?

Aynen hocam vakıfbank a 10 lira yatırıp dekontu Bölüm sekreterliğine vereceksiniz onlar size pasoyu verecek

Bu arada gittim bugün kütüphaneye üye oldum.tavsiye ederim sizlere de.üye olmak için sadece bir form dolduruyorsunuz bir de şifre belirliyorsunuz öğrenci kartınıza üyeliğiniz işleniyor para mara vermiyorsunuz üye olurken.üye olmadan kitap kiralayamıyorsunuz.kitabın sizde kalma süresi 21 gün süreyi aşarsanız günlük ceza ödersiniz.kütüphane ortamı çok iyi bireysel çalışma masaları falan süper ortam yapmışlar.wi fi da var al bilgisayarını vakit geçir

bilgi icin cok tesekkurler hocam ben hazirlik okulundan cikinca ortalik ana baba gunuydu kalabalik, klupler falan. kutuphaneyi cok seviyorum uye olurum yakin zamanda. tekrar tesekkurler

• quote:

Hocam yıldız ın ana sayfasında klavuz mu ne varmış orda anlatıyor

• quote:

quote:

quote:

bilgi icin cok tesekkurler hocam ben hazirlik okulundan cikinca ortalik ana baba gunuydu kalabalik, klupler falan. kutuphaneyi cok seviyorum uye olurum yakin zamanda. tekrar tesekkurler

Aynen hocam binadan çıktım bir bağrışlar çağrışlar sloganlar falan atılıyordu noluyoruz lan moduna geçtim meğerse gezicilerin klubu hoparlörden bir şeyler çalıyomuş

• quote:

quote:

Hocam yıldız ın ana sayfasında klavuz mu ne varmış orda anlatıyor

Var ama ona rağmen olmuyor sanki.Neyse bakacağım artık

• c kurunun kitapları tam olarak neler ? bir türlü öğrenemedim

language leader elementary CB bi tek bunu biliyorum
    hoca reading için ilerde alırsınız dedi şimdi sadece course book yaparız dedi
    ama daha bi sürü kitap olması lazım
    ve ne bu kitapları nerelerde bulabilirim ?
  • @Escherichia.Coli Eğer telefondan gireceksen uniWifi diye program indiriyorsun marketten tc ve okul no mu neydi onunla giriş yapıyorsun öyle giriyor. PC için sitede yazanı yapman lazım.

@brk-bjk Kütüphane nerede? Yarın tüm işleri halledeyim.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.