Şimdi Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2013 Girişliler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @xShadowTRx , nick değişimi oldu yeni nick Emrehan141: diye değiştirirsin
  • Emrehan141: kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhabalar,

Genelde Bilgisayar Mühendisliği dediğimiz disiplinde dil öğretmek için ders koymazlar. Sana mantık öğretilir ki önemli olan da odur. Tabi bazı dersleri işleyebilmek için belli diller üzerinde uygulama yapmak gerekir, böylelikle o dilleri derste işlendiği kadarıyla öğrenirsin.

Bölüm dersleri 1. sınıftan itibaren ağır ağır başlar esasen her okulda. 3'te ise tavan yapar.
  • Beni de ekleyin :)

Yurt önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz.Bu yurt bulma işi ne kadar da sıkıntılıymış ya hem fiyatları yüksek hem de fiyata yemekleri dahil değil.Nerden bulacağım yemeği kahvaltısı ücrete dahil olan okul civarında bir yurdu bilmiyorum.

Not: Cemaatin yurtları tam da istediğim gibi ama abilerle uğraşmak istemiyorum ve yurda son giriş vakti akşam 8deymiş :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: django_

Beni de ekleyin :)

Yurt önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz.Bu yurt bulma işi ne kadar da sıkıntılıymış ya hem fiyatları yüksek hem de fiyata yemekleri dahil değil.Nerden bulacağım yemeği kahvaltısı ücrete dahil olan okul civarında bir yurdu bilmiyorum.

Not: Cemaatin yurtları tam da istediğim gibi ama abilerle uğraşmak istemiyorum ve yurda son giriş vakti akşam 8deymiş :S

ekledim arkadaşım yurt konusunda ise aynıyız tavsiyelere açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Splinter

Öncelikle merhabalar,

Genelde Bilgisayar Mühendisliği dediğimiz disiplinde dil öğretmek için ders koymazlar. Sana mantık öğretilir ki önemli olan da odur. Tabi bazı dersleri işleyebilmek için belli diller üzerinde uygulama yapmak gerekir, böylelikle o dilleri derste işlendiği kadarıyla öğrenirsin.

Bölüm dersleri 1. sınıftan itibaren ağır ağır başlar esasen her okulda. 3'te ise tavan yapar.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de yazın ama hazırlık okuyacağım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behindofthedarkness

Beni de yazın ama hazırlık okuyacağım :)

ekledim bende hazırlık okuyacağım galiba ingilizce şart :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_79482861/f_//tm.htm#79482861

Bu yurtlar YTÜ Davutpaşa'nın yakınında en fazla 10km uzağında bulunan yurtlar. Up'layıp ilgilenirseniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.