Şimdi Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi Hakkında Bildikleriniz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
11.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ek olarak, taksim'den tarlabaşı bulvarına, yani iki adımlık yola, bir saatte ancak gelebilen otobüsler olduğunu düşünürsek, metro-metrobüs-tramvay gibi trafiği olmayan ulaşım araçlarının kesişiminde olması da avantaj sayılabilir. istediğiniz yere rahatça ulaşırsınız. gezmek isteyen her türlü gezer yani istanbul'da. eğlence sadece merkez diye tabir edilen yerlerde değil artık.
  • YILDIZ TEKNİK TÜRKİYENİN EN NİTELİKLİ 4 DEVLET ÜNİVERSİTESİNDEN BİRİDİR.İSTANBUL BAĞLAMINDA ULAŞIM SORUNU AZDIR.METRO DURAĞI DAVUTPAŞA KAMPÜSÜ KAPISINDADIR.DAVUTPAŞA KAMPUSU İSTANBULUN EN BÜYÜK YEŞİLİ OLAN,ORMANLIK ALANLARDAN BİRİDİR..ÖĞRENCİ KALİTESİ TÜRKİYENİN EN YÜKSEK 4 ÜNİVERSİTESİNDEN BİRİDİR..MEZUNLARINDAN HOLDİNG SAHİBİ OLANLAR,,TÜRKİYENİN İLK 100 ŞİRKETİLERİNDE CEO VE CEO YARDIMCISI OLANLAR,BİRÇOK ÜNİVERSİTEDE AKADEMİSYENLER,BİRÇOK ŞİRKETLERDE MÜHENDİSLERİ BULUNAN BİR ÜNİVERSİTEDİR...
    ELEKTRONİK VE HABERLEŞME,BİLGİSAYAR,ENDÜSTRİ,MAKİNA,ELEKTRİK VE MİMARLIK BÖLÜMLERİ TÜRKİYENİN EN İYİ MÜHENDİSLERİNİ YETİŞTİREN 2-3 ÜNİVERSİTEDEN BİRİSİDİR.. İSTANBUL DIŞINA İSTANBULDAKİ HANGİ ÜNİVERSİTEYİ YOLLASANIZ TABİİKİ İSTEYENİ AZALIR..KIBRIS ODTÜ İLE ANKARA ODTÜ KIYASLAYIN... GERİSİ BOŞTUR..OKUNUR VE YAŞANIR BİR YERDİR YEMYEŞİL ÇİMLERDE GİTAR DA ÇALARSINIZ,ORMAN DA DOLAŞIRSINIZ,TÜRKİYENİN EN YENİ MODERN BİNALARIN DA EĞİTİM GÖRÜRSÜNÜZ...HATIRLATAYIM DAVUTPAŞA KAMPÜSÜNDE TABİİKİ DİSKO YOK....ZATEN AİLELERİNİZ SİZLERİ HER DAİM TAKSİM DE AKASINIZ SONRA DA OKULU YARIDA BIRAKASINIZ DİYE İSTANBULA GÖNDERMİYOR..KALDI Kİ TAKSİM-DAVUTPAŞA KAMPÜSÜ METRO+TRAMVAY 30 DAKİKADIR..DAVUTPAŞA-EMİNÖNÜ 20 DAKİKA, BAKIRKÖY 15 DAKİKA,KADIKÖY 30 DAK....ABARTMAYIN BEYLER.. PUANINIZ YETİYORSA DÜŞÜNMEYİN BİLE..KESİNLİKLE DE ÖZEL LERİ DÜŞÜNMEYİN.......HAAA ESAS KONU ÜNİVERSİTEYİ KAZANINCA BOŞ DURMAYIN ÇALIŞIN...FORD OTOSAN CEO SU YILDIZ TEKNİKTEN...NEDEN BOĞAZİÇİ DEĞİL? CASPER İN SAHİPLERİ YILDIZ TEKNİK TEN,PETKİMİN CEO YRD.YILDIZ TEKNİKTEN VS. VS.
    NEDEN BOĞAZİÇİ DEĞİL? ÇÜNKÜ İŞ BİRAZ DA KİŞİDE ....YOLLARINIZ AÇIK OLSUN... YILDIZ TEKNİK SİZLERİNDE YOLLARINI AÇABİLİR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BFKMT -- 19 Nisan 2012; 1:48:41 >

• bencede ytü eger istanbulda olmasa ve adı teknik üniversite olmasa cok daha kotu bi konumda olurdu ama sunu da kabul etmek lazım sonucta iyi sayabilecegimiz 3-4 üniversitenin iyi bolumlerine girilemiyorsa yazılması en mantıklı üniversite denilebilir çünkü her ne kadar kötülense de mezunlarına piyasada her yerde rastlayabilme ihtimali ve iyi üniversitelerden sonra is icin direk tercih edilmesi bakımından hala çoğu üniversitenin önündedir.

Kampüslere gelirsek besiktas kampüsü artık cok fazla bölümün kalmadıgı merkezi sayılabilicek ve yeri cok guzel bi yerde olan bi kampüs olmasına rağmen artık cok fazla bölümün kalmadıgı ve zamanında sürekli bina yapılmış olmasından dolayı pek fazla sosyal imkanı olmayan kampüstür

Davutpaşaya gelirsek çok büyük bi kampüs bölümlerin çoğu oraya taşındı sosyal imkanları gittikce gelisen bir kampüs.Ulaşımda sıkıntı olabileceğine dair görüşlere de tam olarak katılmıyorum çünkü mecidiyekoyden metrobusle cevizlibag 20 dk suruyor ve ordan da ring servis ile 5 dk da kampüste olunabiliyor yada merterde inip metroyla davutpasaya 1 durak sonra ulasabiliyor metrodan sonra 2-3 dk yürüme mesafesinde yani metrobuse bi sekilde ulastıktan sonra kampüse ulasımda hicbi sekilde sıkıntı yasamazsın ayriyetten kampüse ulaşım hattı olarak otobus kullanmazsan metrobus metro gibi trafik derdi olmayan ulasım araçlarını kullandıgından kampüse varma süren genellikle aynı olur metrobus metro gibi yerlere uzaksanız zaten ulasımda istanbulda sıkıntı cekersin

Kampüsle ilgili soruların olursa özelden yada burdan yazarsan cevaplamaya calısırım,iyi çalışmalar...

• Yıldızın hocaları cok iyidir. İş bulma konusunda yardım ediyorlar. Çoğu hoca şirket danışmanı yani calışacak elemen yolluyorlar. Bize hocalrımız siz sadece derslerinizi düşünün işi bize bırakın demişti:) o yönden oldukca iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_77

bencede ytü eger istanbulda olmasa ve adı teknik üniversite olmasa cok daha kotu bi konumda olurdu ama sunu da kabul etmek lazım sonucta iyi sayabilecegimiz 3-4 üniversitenin iyi bolumlerine girilemiyorsa yazılması en mantıklı üniversite denilebilir çünkü her ne kadar kötülense de mezunlarına piyasada her yerde rastlayabilme ihtimali ve iyi üniversitelerden sonra is icin direk tercih edilmesi bakımından hala çoğu üniversitenin önündedir.

Kampüslere gelirsek besiktas kampüsü artık cok fazla bölümün kalmadıgı merkezi sayılabilicek ve yeri cok guzel bi yerde olan bi kampüs olmasına rağmen artık cok fazla bölümün kalmadıgı ve zamanında sürekli bina yapılmış olmasından dolayı pek fazla sosyal imkanı olmayan kampüstür

Davutpaşaya gelirsek çok büyük bi kampüs bölümlerin çoğu oraya taşındı sosyal imkanları gittikce gelisen bir kampüs.Ulaşımda sıkıntı olabileceğine dair görüşlere de tam olarak katılmıyorum çünkü mecidiyekoyden metrobusle cevizlibag 20 dk suruyor ve ordan da ring servis ile 5 dk da kampüste olunabiliyor yada merterde inip metroyla davutpasaya 1 durak sonra ulasabiliyor metrodan sonra 2-3 dk yürüme mesafesinde yani metrobuse bi sekilde ulastıktan sonra kampüse ulasımda hicbi sekilde sıkıntı yasamazsın ayriyetten kampüse ulaşım hattı olarak otobus kullanmazsan metrobus metro gibi trafik derdi olmayan ulasım araçlarını kullandıgından kampüse varma süren genellikle aynı olur metrobus metro gibi yerlere uzaksanız zaten ulasımda istanbulda sıkıntı cekersin

Kampüsle ilgili soruların olursa özelden yada burdan yazarsan cevaplamaya calısırım,iyi çalışmalar...

Ytü iktisat mi , iü iktisat mi?

• elektrik mühendisliği bölümü için konuşursam bina yeni olduğu için herşey mevcut neredeyse binanın 3 katı lablara ayrılmış ama bazı labların eksiği var diyebilirim gene türkiyedeki birkaç ünide bulunan sanırım odtü ve itü de var yüksek gerilim labı mevcut ve son derece yeni... teknik üniversite nasıl bişeymiş ozaman anlıyorsunuz tabi eğer hayatınızda teknik olmayan bir kaç üniversite gezmemişseniz bu farkı anlayamazsınız hoca kalitesi fen edebiyat hocalarından memnun değilim fakat bölüm derslerine geçtiğinizde gerçekten kaliteli hocalarla karşılaşıyorsunuz vizyonu olan öğrenciye girişimcilik bazında birtakım şeyler aşılamaya çalışan hocalarımız baya çoğunlukta piyasa ile haşır neşir isim yapmış hocalarımız var tabi ben bu hoca kalitesi mevzusu konusunda farklı düşünüyorum sonuçta iş öğrencide bitiyor sen kendine bişeyler katmadığın sürece senden bi cacık olmaz felsefesindeyim bide bölümün piyasada itibarı oldukça iyi rlc günlerinde gelen şirket temsilcileriyle yaptığım muhabbetlerden bu sonuca vardım mezunlardan çok başarılı konumlarda olan var-(tabi bu gene insanın kendinde olan bişey)- arkadas çevreme baktığımda hemen hemen hepsi elektrik okumak için kararlı bir şekilde bu bölümü tercih ettiğini söyleyebilirim şöyleki arkadasımın tekinin babası elektrik-elektronik mühendisi ve ona babası elektrik yazmasını önermiş ve bu bölümde diğerinin babsıda türk telekomda sağlam bi mevkide çalışıyor ve onunda babası elektrik yazmasını önerdiği için burda tabi bende araştırmalarım sonucunda bu bölümü seçmiştim orası ayrı ....sonuca gelirsek beşiktaş yıldız kampüsündeki elektrik elektronik fakültesi ile davutpaşa kampüsündeki elektrik-elektronik fakültesi arasında baya bi gömlek farkı var taşınması iyi ve isabetli oldu tek kötü yanı beşiktaştan uzak olması ama sorun değil 45 dakikada beşiktaşdasınız bide yukarıda yıldızı kötüleyen olmuş arkadaşların hangi bölümde okuduklarını bilmem ama kesin derslere fazla asılmayıp üni hayatını boş geçiren tiplerdir genelde hep böyle olur her ünide böyle tipler vardır hadi öptüm benim sınava çalışmam gerek ekmek aslanın ağzında

• tavsiye ederim...
  • peki mimarlığı hakkında bilgi verebilecek olan var mi? Bi de sosyal hayat nasıldır yıldız teknikte :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkral

YTÜ kesinlikle girilen puanları hakketmiyor. Dereceyle bitirmiş bir makine muzunu düşünün ki arçelik'in üretim fabrikalarına üretilecek robot projesinde 25 bin € luk işi 10 bin €luk fiyat çıkartan ve robotun hareketini bir meslek lisesi gibi düşünerek sadece ileri geri olacağını zannederek bir şirketi batırmasını sağlayan bir mühendis piyasaya verir... YTÜ hakkında eleştirilere ekşi sözlük gibi yerlerden mutlaka okuyun... İstanbulda bulunması ve Teknik terimini taşıması bu kadar popüler yapmasını sağlamıştır, başka hiçbir esprisi yok!

yok artık .bende yıldızdayım aklımdan geçenleri söylemişsin resmen

• İİBF ve eğitim fakültesi hangi kampüste yer alıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurluknehri

İİBF ve eğitim fakültesi hangi kampüste yer alıyor acaba?

eğitim fakültesi davutpaşa kampüsünde..
    iibf ise beşiktaşta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

iibf ise beşiktaşta.

Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

quote:

iibf ise beşiktaşta.

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

quote:

Orijinalden alıntı: 377

quote:

Orijinalden alıntı: hmac

metronun ytü davutpaşa durağı yok muydu? ben mi yanlış hatırlıyorum?

Var.

Ee ozaman ulaşım niye zor diyorlar ?

Uzak... Her yere uzak. Ayrıca metrobüs harici ulaşım yok gibi bir şey. Özellikle karşıdan gelenler için tam sıkıntı. 500ES geliyor sadece karşıdan. Onlar da bir tanesini kaçırırsan başka gelir mi gelmez mi bekle bekle dur. 500T'ler var onlar çok sık hareket ediyor ama kampüse gitmiyorlar. Bir yolunu bulup kampüse bağlayamadılar onları ne zamandır. Çilek Turizm olayı var birde neresinden tutsan sıkıntı yani.

istanbul da yaşayan biri için yolun sıkıntı olacağını sanmıyorum istanbullular alışkındır zaten yollara trafiklere otobüslere metrolara vs.

• Acaba İİBF bölümü Davutpaşa'ya taşınacak mı ve taşınacaksa ne zaman taşınacak? Bilgisi veya duyumu olanlar paylaşabilirse çok sevinirim. Bi arkadaşıma sordum inşaatının bittiğini felan söyledi ama bi daha kesin mi diye dönme imkanım olmadı. Bu benim tercihimi etkilemez çok ama yine de bilmek istiyorum doğal olarak.
    Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

YTÜ kesinlikle girilen puanları hakketmiyor. Dereceyle bitirmiş bir makine muzunu düşünün ki arçelik'in üretim fabrikalarına üretilecek robot projesinde 25 bin € luk işi 10 bin €luk fiyat çıkartan ve robotun hareketini bir meslek lisesi gibi düşünerek sadece ileri geri olacağını zannederek bir şirketi batırmasını sağlayan bir mühendis piyasaya verir... YTÜ hakkında eleştirilere ekşi sözlük gibi yerlerden mutlaka okuyun... İstanbulda bulunması ve Teknik terimini taşıması bu kadar popüler yapmasını sağlamıştır, başka hiçbir esprisi yok!

Kesinlikle katılıyorum. Yıldız piyasaya öğrenci yetiştiriyor. Öğrencilerin derdi biran önce okulu bitirmek. Okul hayatlarındaki hedefi ise ortamlar... ortamlar... Ben bir tane bile öğrencisinin şu proje için geldiğini bilmiyorum. Alternatif üniversiteler var ve eğitim seviyesi daha iyi olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: correspondence

quote:

Kesinlikle katılıyorum. Yıldız piyasaya öğrenci yetiştiriyor. Öğrencilerin derdi biran önce okulu bitirmek. Okul hayatlarındaki hedefi ise ortamlar... ortamlar... Ben bir tane bile öğrencisinin şu proje için geldiğini bilmiyorum. Alternatif üniversiteler var ve eğitim seviyesi daha iyi olan.

mesela neresi ytü bende düşünüyordumda alternatifi merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: black milk

quote:

Orijinalden alıntı: correspondence

quote:

mesela neresi ytü bende düşünüyordumda alternatifi merak ettim?

Teknik üniversite bakımından İyte, Gebze vs.

• yahu arkadaşlar bahsettiğiniz üniversite yıldız teknik üniversitesi ülkenin teknik manada 3. üniversitesi robot teknolojisinde dünya 2. liği almış bir üniversite piyasada mezunu çok olan ve iyi kurumlarda çalışan mühendisleri sayesinde kolay iş imkanınız var. ilan tablolarında iş ilanlarını staj ilanlarını rahatlıkla görebilirsiniz. google amcaya arattırın iş ilanlarında geçen şu okul mezunu ibaresinin %99.8 inde ytü yer alır.
  • Vay be ne gunlermis şimdiki davutpasa ne kadar da güzel olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.