Şimdi Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi Hakkında Görüşünüz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çok olumsuz yorum gördüm.Eğer etrafınızda Yıldızda okuyan ya da düşünen varsa yeşillendirebilir mi?

• Kardes arkadaslarim var orda tek sorun herkesin ituye bouna özenmesi.. şöyle bir gercrk var itu boun odtuden sonra devlette yazilabilcek tek yerde ytü ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda olduğundan dolayı İTÜ'nün gölgesinde kalmış ama sorduğum insanların çoğu iyi bir üniversite olduğunu söyledi.Bu kıyaslama ne kadar doğru bilemem ama İTÜ/ODTÜ 1.sınıfsa YTÜ bir kademe altında.Yalnız hep söylenen şudur; diploma bir yere kadar yardımcı olur,önemli olan mühendisin vasıflı olmasıdır.

• çok çok fazla sınav olduğunu öğrencilerin dersten başka kendini geliştiremediğini duymuştum yıldızda okuyan bir tanıdığımdan . ama araştırın siz hocam iyice
  • Ben büyük çoğunluktan verdiği eğitimle ilgili İstanbulda olmasa sıralamasının bu kadar yüksek olmayacağı yönünde şeyler duydum bilgisayar mühendisliği için.Millet seçenek yok el mahkum diye İTÜ tutmadığı zaman burayı yazmaya başlıyor İstanbul içinde.
  • Hannibal96 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nereye karar verdiniz birde 96limisiniz

• Sorunuz varsa yanitlamaya çalışırim...

Istanbul icin herkeste ilk hedef ITUdur tutmazsa Ytu yazildigi icin 2.sinif universite olarak gorulur.Ama piyasaya baktığımızda eski mezunlarin iyi yerlerde konumlandıgini goruyoruz(her bolum mezunu olmasa da) ve bence avantaja cevrilebilir bir durum. Egitim olarak kendi bolumumden ornek verecek olursam su ana kadar az ders almis olsam da ituden asagi kalir yani yok bunu gercekten soyleyebilirim. Bize verilen odevleri ust siniflar bile cozemedigi oldu Itude ( her ogrenci ayni degildir tabi sadece ornek). Egitim açısından endiselenmeyin gecen sene bende endiseliydim okula baslayinca anliyorsunuz soylenenlerin gercek olmadigini.

Sinavlar cok konusuna gelirsek 2 vize 1 final uygulaniyor yaz okulu yok. Vizelerin arasi 2 hafta oldugu icin biraz sıkışıkti herkes ders calisiyor algisi o yuzden yoksa kulup faaliyetleri falan da gayet iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeterince olumsuz yorum okumussun zaten. standart bir okul. istanbulda devlet istiyorsan el mahkum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismi bir boun/odtü/itü gibi okulların yanında bir alt sırada yer alsa da mezunlarının araştırma sonuçlarına göre çok iyi yerlerde olduğunu görmüştüm,şu an ki durumunu bilmiyorum ama sonuçta istanbuldaki en iyi ikinci teknik üniversite
  • Hocam ben mühendislikten vazgeçtim gibi.96'lı değilim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mofarah

Ben büyük çoğunluktan verdiği eğitimle ilgili İstanbulda olmasa sıralamasının bu kadar yüksek olmayacağı yönünde şeyler duydum bilgisayar mühendisliği için.Millet seçenek yok el mahkum diye İTÜ tutmadığı zaman burayı yazmaya başlıyor İstanbul içinde.

Hocam marmara elektrik elektronik mi oneririsiniz 28.5

Yildiz teknik elektrik mi 30.1

Kontenjanları n artmasindan ikisinded gelebilecegini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xasger

quote:

Ben büyük çoğunluktan verdiği eğitimle ilgili İstanbulda olmasa sıralamasının bu kadar yüksek olmayacağı yönünde şeyler duydum bilgisayar mühendisliği için.Millet seçenek yok el mahkum diye İTÜ tutmadığı zaman burayı yazmaya başlıyor İstanbul içinde.

Teknik üniversitenin daha önde olacağını düşünüyorum dostum ama yine bi öğretim kadrolarını araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEu

quote:

Orijinalden alıntı: xasger

quote:

Teknik üniversitenin daha önde olacağını düşünüyorum dostum ama yine bi öğretim kadrolarını araştır

Hocam ben pek anlamıyorum ama

YTU icin prof 8 doçent 9 yardımcı doçent 15 toplam kontenjan 134

Marmara icin prof 3 doçent 2 yardımcı docent 5 kontenjan 62

Ama hocam yildizin sadece elektrik olmasi elektrik elektronik olmamasi endişe yaratiyor bende

• xasger kullanıcısına yanıt
    Sadece elektrik olması daha iyi olabilir,http://www.emo.org.tr/genel/sss.php?grubu=%DDMZA%20YETK%DDS%DD , buyur incele. YTU'nün Elektrik bölümü gerçekten güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktyylmz35

Sadece elektrik olması daha iyi olabilir,http://www.emo.org.tr/genel/sss.php?grubu=%DDMZA%20YETK%DDS%DD , buyur incele. YTU'nün Elektrik bölümü gerçekten güzel.

Hocam aslinda mesleğe ilgim yok

Yani ne istiyorum ne istemiyorum ama sıralama araligimda en iyi bölüm bu ilerde bu meslegi icraat ederken sikinti yasayanilecegimden korkuyorum

• xasger kullanıcısına yanıt
    İlgin yoksa hiç yazma çünkü bölüm çok zor, her türlü dersi alıyorsun ve insanı çok yoruyor. Elektrik okuyan arkadaşlarım hep kederli geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktyylmz35

İlgin yoksa hiç yazma çünkü bölüm çok zor, her türlü dersi alıyorsun ve insanı çok yoruyor. Elektrik okuyan arkadaşlarım hep kederli geziyor.

Yani hocam hiçbirşey e ilgim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.