|
Yılın beklenen oyunu Stalker 2'den yeni fragman yayınlandı
-
-
Gamepass'a gelecek fakat Steam dolara geçmeden önce ön sipariş fiyatı çok uygun olduğu için aldım. Dolara geçmeden Steam'dan aldığım son oyun oldu. Bir daha Steam'dan oyun alabilirmiyiz sanmıyorum.
-
Ben geliştirici olsam final boss'u putin şeklinde betimler öyle oyuna koyarım
-
Strider esmerdi,değiştirmişler sanki
https://stalker.fandom.com/wiki/Strider
-
Radyasyonun etkileri
-
O zaman Abd ve Çin'de de satamaz :)
O betimlemeye bu 2si de uyuyor
Batar le oyun
_______
Umarım .ok yoluna yetişir gibi aceleyle çıkartmazlar oyunu da içlerine sindiği gibi tam yapıp çıkartırlar (Gamepass yüzünden Microsoft baskısı yemez umarım)
Atomic Heart oyununun 2 tık üstü kalite bana yeter, hadi inşallah diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 3 Aralık 2023; 16:50:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu strider denen arkadaş, cop ta alıp dutylere kattığımız monolith grubunun şefi değilmiydi. beraber tünelden geçmiştik. bize ne oldugunu öğrenmek istiyorum demişti ne yaptıysam çıkartamadım tünelden. acaba pripyatta neler olacaktı ne tepki vericekti...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024 te oyun dünyası için tek istediğim bu oyunun iyi çıkması
-
Rivayete göre bir Controller ile karşılaşmış sağ kalmış ama sonuç bu.
-
Vano ile Cardan'ı merak ediyorum karakter olarak,harita nasıl olacak acaba?Cordon tarafları olacak mı?Yanov istasyonu cop da vardı,trailerle de var.Soc ve clear sky daki haritalar olursa kocaman olur.
-
Üzüldüm,kimse hypelanmamis oyun için halbuki en sevdiğim oyundur,adamlar Türkçe de çıkarıyor,batan firma yıllar sonra geri dönüyor, umarım seri devam eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir şey olmuyor strelok ilk oyunda s-bilinci diye bı oluşum var onu yok ettiği için monolith in sahte etkisi ortadan kalkıyor ve Monolith e katılan Stalkerlar özgür iradesine kavuşuyor,rüyada gibiler monolith e bağlıyken bir de öncesinde beyin eritici var onu da strelok kapatıyor beyin eritiye yakalananlar ya ölüyor ya da zombi oluyor psi anomalisine girenler içinde aynısı geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X