Şimdi Ara

Yılın ikinci çeyreğinde HTC kara geçmeyi başardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Times

quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

İlk defa yorum yapıyorum, HTC'den daha çok sevindim kar yapmalarına oh be

Daha güzel kazıklarlar artık değil mi?

Mesajda espri yapmışım ciddiye almış kazıktan bahsediyorsun, hadi işine bak

• quote:

quote:

quote:

Bence sen espri anlayışını gözden geçirmelisin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence sen espri anlayışını gözden geçirmelisin.

Tamam olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulBeyfendisi

şu habere olumlu cevap yazanlar yok htc kalite yaw yo yee tarzı vs. üyeler zaten htc fanboyları oluyor ;)

htc kullan anlarsın birader

yav geçecen bu işleri zamanında one svye verdiğim paraya acıyorum.hiçbir özelliği yok tasarım dışında.menüsü daha dandirik,şarjdayken çok ısınıyor,fiyat kazıkk,donanım düşük.Htc batmaya mahkum.gelelim samsunga zaten samsung hakkında fazla birşey yazmayacağım bildiğin çöp.Sony dersen soluk ekran kötü arayüz,kötü tasarım.özetle ya iphone kullanacaksın yada nokia.bende one svyi satıp n8 almıstım uzun zamandan beri kullanıyorum her türlü işimi görüyor.Telefona bi ton para bayılmam ha alırsamda gider iphone alırım mevzu bu kadar basit

• quote:

quote:

quote:

şu habere olumlu cevap yazanlar yok htc kalite yaw yo yee tarzı vs. üyeler zaten htc fanboyları oluyor ;)

yav geçecen bu işleri zamanında one svye verdiğim paraya acıyorum.hiçbir özelliği yok tasarım dışında.menüsü daha dandirik,şarjdayken çok ısınıyor,fiyat kazıkk,donanım düşük.Htc batmaya mahkum.gelelim samsunga zaten samsung hakkında fazla birşey yazmayacağım bildiğin çöp.Sony dersen soluk ekran kötü arayüz,kötü tasarım.özetle ya iphone kullanacaksın yada nokia.bende one svyi satıp n8 almıstım uzun zamandan beri kullanıyorum her türlü işimi görüyor.Telefona bi ton para bayılmam ha alırsamda gider iphone alırım mevzu bu kadar basit

valla bu durumda htc'yi savunmak fanboyluk orta ve alt seviyede çöp cihazlar çıkarıp duruyorlar kabul ama üst seviyede iphone falan bırakmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla bu durumda htc'yi savunmak fanboyluk orta ve alt seviyede çöp cihazlar çıkarıp duruyorlar kabul ama üst seviyede iphone falan bırakmaz

yaw yemişim htcnin üst seviyesini sende bi cacık olmaz olum kabul et la apple'ın %15'i kadarlık bir şirketten bahsediyoruz sen üst seviye laga luga yapıyorsun.zaten f/p isteyen adamın yada donanım isteyen adamın haticeyle falan işi olmaz.gider bol keseden dolduran samsungtan alır telefon bu kadar basit.htc'nin bir tane telefonunu söyle bakalım günümüz amirallerine kafa tutabilen? yeni m8 deme bi cacık olmaz ondan

• Media Markt Samsun şubesi Cep Telefonu bölümü sorumlusuyum ve ben bu telefonu hâlâ daha stoklarıma sokmadım. Zira satmayacağına inandığım için bunu yaptım ve inanın Z2 ve S5 kadar sorulmuyor bile. Tabi bunda reklam payı da var çoğu kişi HTC'yi tanımıyor. HTC'nin M7 telefonu bile şu sıralarda hala pazarda 1800 liradan satılıyor, pazar değeri kaybetmiyor belki ama bu kârı reklama yatırım olarak kullanmaz ve kendini tanıtmazsa ne kadar kendini kanıtlamış üründe çıkartsa başarılı olamaz benim gözümde HTC.

• Fanboylar eksilemis hemen

• Biri yukarda m8 den bi cacık olmaz demiş gece gece guldurdun fanboy değilim amacım tartışma çıkarmak değil

• Güne mutlu bir haberle uyandım demek isterdim çok ta tınn diyorum.
    2500e yolunacak kaz arayan firma. Türkiyede özellikle kazığın boyutu büüyük.
    Almayın şu telefonu batarsa batsın. O batar çinli bir firma doğar 10 sene önce htc mi vardı. Ericcsonn motorola nokia gibi batar. Başka firmalar çıkar. 2500 lira nedir ya. Ne var içinde altın yumurtlamıyo ya. Alüminyumun gramı kaça. Bıraksınlar bu işleri.

• 2500 den cihaz satiyorlar geçsinler artik kar a bi zahmet

• 2013'ün ikinci çeyreğinde 2.4 milyar dolar gelirle 41.7 milyon dolar kar etmişler.

2014'ün ikinci çeyreğinde 2.2 milyar dolar gelirle 92 milyon dolar kar etmişler.

Bu tabloya bakıp HTC'ye laf edenlere kapak oldu zannedenlere hayret etmemek elde değil.
  • Söylemeyim diyorum ama bazı arkadaslar hala anlamıyor.daha iPhone yokken,samsung cep telefonu üretirken htc Windows mobile yüklü akıllı telefonlar üretiyordu, keza ilk androidli telefon markası htc dir.sanki sonradan piyasaya çıkmış bir firma gibi konuşuluyor .htc ye her zaman saygım sonsuzdur.

Not: iPhone 4s kullanıcısı

• htc m7 ile birlikte çok iyi bir iş çıkardı, m8 le de piyasanın açık ara en eyi telefonunu sundu... birde kamera 4 up yerine 8up olsa idi efsane olurdu... 2400 e pahalı diyenlerin 2200 tl yi s5, z2 ve iphone gibi modeller için sessiz kalmalarını görünce ciddiye almıyorum bile...

• HTC nin gelecegini pek parlak görmüyorum.
  • Allah rızası için şapkalı a harfini kullanın başlığa bakılınca hiç birşey anlaşılmıyor. kara geçti deyince tam tersi anlaşılması çok normal

şapkalı a harfi SHİFT+3+A ile yapılıyor bilginiz olsun...

• HTC esasen iyi telefonlar yapiyor. Ancak fiyat politikasını gözden geçirmesi gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.