Şimdi Ara

YILIN PROGRAMI ACC TOOL = KLAVYE - BENİM PROGRAM = FARE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU PROGRAM İLE FARENİN HAREKETLERİNİ KAYIT EDEBİLİRSİNİZ ÖRNEĞİN KAYITI BAŞLATIRIZ KNİGHTİ AÇARIZ SERVERE BİR KAÇ KEZ TIKLARIZ KAYDEDERİZ SONRA KAYITI BAŞLATIRIZ GERİSİNİ PROGRAMA BIRAKIRIZ BEN DENEDİM SERVERE KENDİSİ TIKLADI BEN İÇERDE OTURDUM :D MESELA arkadaşınız ÇOK GÜÇLÜ Bİ YARATIK KESİYO SİZ FAREYİ HEAL İN ÜSTÜNE GETİRİP BIRAKIRSINIZ KENDİSİ HEALLER :D

LİNK : http://www.hemenpaylas.com/download/1484566/Ghost_Mouse.rar.html - hem-enpaylas

DOSYADA VİRÜS VAR DEMEYİN İSTEDİĞİNİZ PROGRAMLA TARARIN ALIN EN İYİ VİRÜS PROGRAMIhttp://virusscan.jotti.org/ ALIN BUNLA TARATIN :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D8VIL -- 2 Eylül 2006; 20:49:03 >

• *** olan yere ne yazcaz
  • rarlı dosyadan korkarım
  • bi resim koysan
  • quote:

Orjinalden alıntı: birdofchaos

*** olan yere ne yazcaz

r-a-p-i-d-s-h-a-r-e (-)olmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellLord_gs -- 2 Eylül 2006; 20:51:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

quote:

Orjinalden alıntı: birdofchaos

*** olan yere ne yazcaz

r-a-p-i-d-s-h-a-r-e (-)olmadan

farkındamısın bilmiorm ama adamın sitesiwww.****.com de deil benim bildiim r-a-p-i-d-s-h-a-r-e .de 'di

• bu dosya neden bu kadar küçük macro dediin biraz büyük olur
  • ya indirde tarat küçük bi program zaten ayrıca h-e-m-en-p-ay-l-a-s vürüs koycak halim yokya taratın inanmazsanız
  • rar
  • yok bişiyi ayrıca süper bi program
  • şimdi indirdim bakıcam eğer dediklerini yapıyorsa helal diyeceğim
  • siz bana para versenizde char editlesenizde virüslü dosya koymam
  • beyler tam nasıl kullanılıyo bilmem ama arkadaşın anlattığı gibi herhalde ama bişisi yok

quote:

Orjinalden alıntı: D8VIL

siz bana para versenizde char editlesenizde virüslü dosya koymam

edite ben koyardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 2 Eylül 2006; 21:09:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

beyler tam nasıl kullanılıyo bilmem ama arkadaşın anlattığı gibi herhalde ama bişisi yok

servera girmek ;

ilk önce sen login ol girmek istediğin serverın üstüne gel recort de sonra biraz servera tıkla stop de play de kendisi tıklamaya devam etsin bu kadar

EDİT : ve ayrıca afk iken fareyle yapmak isteğin şeyleride yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D8VIL -- 2 Eylül 2006; 21:12:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: D8VIL

quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

beyler tam nasıl kullanılıyo bilmem ama arkadaşın anlattığı gibi herhalde ama bişisi yok

servera girmek ;

ilk önce sen login ol girmek istediğin serverın üstüne gel recort de sonra biraz servera tıkla stop de play de kendisi tıklamaya devam etsin bu kadar

eyw
  • xtrap engellemiyo di mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyildirim749

xtrap engellemiyo di mi?

bu kadar küçük programı xtrap görmez bile :D
  • olmuyo kardeş dediklerini yappıyom sadece mouseyi m1 in üstünde tutuyo tıklamıyo
  • olmuyor beyler servera tıklıyorum ama play'a tıklayınca basıyor gibi gözüküyor ama tıklamıyor.
  • aynen bendede o oluyo tıklamıyo sadece imleci serverin üstünde tutuyo nasıl olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.