Şimdi Ara

Yılın Sorusu [8D] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olacagı tek biişi var ölmez kesinlikle ölmez BUNU DENİYECEGİM AMA BEN SONUCTAN EMİNİM
  • cok attın 1 lvl chaın vurdugu dmg bıle gorunmezzzz
    quote:

Orjinalden alıntı: greenpæce

Geçen yıl Japkodaki bir bug u anlatıyor arkadaşlarımdan birisi...

Japkodaki eski buglardan biriymiş geçen yıla kadarda devam etmiş sanırım... Can bazen - lere düşer ve char o zaman ölmez(Tabii hep olmaz bu) ama r ile dalabilir

1 lvl charla EMC de işgallerde ks ile orc keserek 1k np yapmış 1 k tabiiki fazla değil ama lvle göre çok çok iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kodanadam

ya itemin bonuslarını bilmeden yorum yapmıs millet ya
    o takı -100 hp ise 10 heal de bonus veriyo ya hic bisi değismez hp de ya da az bisi artırır o takı yani hp de onu takınca pek bi değislik olmazzzzz

anlatamıyoruz herhalde zzzzzzz... itemin özelliklerine bakıp konuyu açtım arkadaşım... yukarı bakarsan yorumlarda da var bilip bilmediğim hakkında bilgi...

bu resmide şimdi buldum konu kapanmıştır uplamayınız... takınca ölüyomuş işte

http://img153.imageshack.us/img153/4448/20065101959598qv6byuc7.jpg

• mage olursa belki olurr teleport
  • quote:

Orjinalden alıntı: PawnageFactoR

cok attın 1 lvl chaın vurdugu dmg bıle gorunmezzzz
    quote:

Japkodaki eski buglardan biriymiş geçen yıla kadarda devam etmiş sanırım... Can bazen - lere düşer ve char o zaman ölmez(Tabii hep olmaz bu) ama r ile dalabilir

1 lvl charla EMC de işgallerde ks ile orc keserek 1k np yapmış 1 k tabiiki fazla değil ama lvle göre çok çok iyidir

Olm Atan ben değilim zaten

• valla oyuna girelim denicez işte
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PawnageFactoR

cok attın 1 lvl chaın vurdugu dmg bıle gorunmezzzz
    quote:

Olm Atan ben değilim zaten

1lvl char anca 0,5 fln vurur

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

O Silahı takması için Pointleri yeticekmi Yılın sorusu

takılar stat point istemez :S
  • Ölürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Bizde vardı Amulet of Curse denedik yeni bir char açtık taktığımız gibi öldük OK e basıyorsun tekrar çıkıyor kalkar kalkmaz birdaha düşüyor...

Pek emin değilim ama hatırladığım kadarıyla ölü iken silahları veya armorları takıp çıkaramıyorduk(emin değilim) bu dediğim doğrumu merak ettim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

quote:

Bizde vardı Amulet of Curse denedik yeni bir char açtık taktığımız gibi öldük OK e basıyorsun tekrar çıkıyor kalkar kalkmaz birdaha düşüyor...

Pek emin değilim ama hatırladığım kadarıyla ölü iken silahları veya armorları takıp çıkaramıyorduk(emin değilim) bu dediğim doğrumu merak ettim?

Çıkartabilirsin.
  • quote:

quote:

çıkartabiliyosun...hatta ölüyken çıkarıp tekrar takınca silahlar ufalıyor ve çook komik bi görüntü oluşuyor

• EVET GUZEL BIR SORU EC TAKIP DUAL DARK VANE ALDIGI ZAMAN DUSUNSENIZE CHARI:d

SAKA BIRYANA ZATEN DARV VANELERE DEX YETMEZDE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyDaggeR

quote:

quote:

çıkartabiliyosun...hatta ölüyken çıkarıp tekrar takınca silahlar ufalıyor ve çook komik bi görüntü oluşuyor

Evet şimdi hatırladım

• arkadaşın birisinde vardı 1lvl banka char amulet of curse takıp çıkardığında direk press ok boşuna tartışmayın
  • Gerçekten yılın sorusu.O kadar zamandır bu oyunu oynuorum hiç aklıma gelmedi.Helal valla iyi dikkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalstroke

quote:

Orjinalden alıntı: ___Shade___

quote:

Orjinalden alıntı: metalstroke

al oyuna gireyim takmadan önce taktıktan sonraki halini gösteririm bu aldıgım günki resim eski biraz bu itemi satarkende böle yapıyolar -100 hp -100 mp diyolar adam hiç takmamıs bilip bilmeden konusuyor
     Yılın Sorusu [8D]

Lvl 1 diyor 1 lvl da verdiği bonus çok az olur.Lvl atladıkça bu yükselir

rahat ol 1 lvl dede denicem k.o gelsin

ssi bekliyoruz cümleten

• ben denedim +1 aoc taktım 10 lvle kadar her lvl de yatırıyor press oka bastığın an tekrar yatıyorsun

hatta lvl 1 de canım -80 gibi manamda -50 falandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigstone -- 28 Mart 2007; 23:39:49 >
  • dasdas
  • dırek yatıosun lvl da deişme olmuo tabiki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.