Şimdi Ara

Yıllar önce kurulan PC'ye takviye. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir kaç tavsiye daha alabilir miyim diye bir up çekeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben athlon x4 640 ve hd4850 ile cs go yu takılmadan oynuyordum. sizin bilgisayarınızın hayli hayli oynatması lazım.

tabi illa yükselticem diyorsanız sizin yerinizde olsam fazla para harcamadan 2. el kısmından bi tane hd 6850 alırdım. 150 lira civarı.
  • bu arada cpu macununuzu değiştirin büyük bir fark göreceksiniz.
  • şuanki sistemim bende 2010 da toplamıştım i3 540 4gb ram 9600gt vardı ozaman 1 sene önce hd 7790 2 gb aldım psu yu da değiştirip şuan gta v de dahil tüm oyunları 1080p high ultra oyuna bağlı AAA larda en kötü mediuma çekiyorum şuana kadar çekmedim de artık çekerim 3-4 aya işlemci mantar oldu
    Bu arada CS GO dan 120 fps alıyorum bence çıok iyi bu kartı önermicem ama sanırım bazı arkadaşlar da sorun çıkarmış bende birşey yok allah için ama daha iyileri çıkmıştır zaten ama fiyatlar el yakıyor haberin ola senin yerinde olsam ikinci el alırdım
  • Öncelikle,yeterli tecrübeniz varsa tüm parçaları sökün.Hepsinin tozunu detaylı şekilde alın.İşlemci soğutucusunu toz kalmayacak şekilde temizleyin.20-30 liraya kaliteli(Zalman STG1 ) macun satın alın.

İşlemciye bu macundan ince tabaka halinde sürün.

Ekran kartını sökün,soğutucu içindeki tozları detaylı şekilde temizleyin. Kurumuş macunu temizleyin.Yeni macunu ince tabaka halinde güzelce sürün.

Kasa içerisindeki fanları söküp güzelce temizleyin.Güç kaynağı içindeki tozları detaylı şekilde temizleyin.

Sonrasında para harcamaya bile gerek kalmayacak..

• @trktlh

2 ay önce macun haricinde dediklerinizi uygulamıştım. Gecen hafta da hem kabloları gizledim hem de 120mm'lik bir fan taktım. Şuan Cs:Go da eskisi kadar donma olmadığını söylüyor kardeşim.

Bir de kasa iki yanı kapalı alan içerisinde. Sıcaklığın artmasındaki bir etmen de bu sanırım.

@Canok

Dediğiniz gibi en kısa zamanda macunu halledeceğim.

@ONG_bagTR

2. Elden hep tereddüt etmişimdir. Fakat bu sistemin bence kaldırması gerekiyor. Sıcaklık sorunu performansa baya etki ediyor sanırım.

Doların artmasının da etkisiyle fiyatlar acayip uçmuş. 2010'da 1600 civarına kurmuştum bu sistemi.

• benim laptop daha düşük özelliklerde olmasına rağmen düşükte 30-40 fps te oynatıyor.bence kardeşiniz o bilgisayara pek düzgün davranmamış hertürlü oynatması lazım çünkü.ısınma sorunu varsa giderin ve uzun süredir format atmıyorsanız atabilirsiniz.
    sadece ekran kartı önerisi istemişsiniz ama genellikle cs go oynayacaksa oynatması lazım bu sisteminde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myst3ry! -- 26 Mayıs 2015; 17:57:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.