La olm sen çalışkan adamsında yani kalma diyorum para onlara gitmesin
ehuehu
tamam şu dönemi atlatamda gelicem msnde iki gece falan boşluk var o arada takılacam konuşur dertleşiriz. yaw bide telsizmi yapsak ne yapsak ne geyikti yaw
Harbi süper geyikti..
İlerde tekrar yapalım bence..
yapalım vallla. yaw bir tayfa var onlar hiç konuşmuyor... ben cır cır böceği gibi anlatıyom duruyom bir ara senin ailen duymuşda kim bu adam demiş heralde... öle bişey vardı.
hocam beckhir in çenesi düştü bu ara.Stajı da bitti ya konuşur durur cırcır böceği gibi
bu beckhir başka beckhir sen üstüne alınma
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
hocam beckhir in çenesi düştü bu ara.Stajı da bitti ya konuşur durur cırcır böceği gibi
bu beckhir başka beckhir sen üstüne alınma
arada bizede lafı iteledin şadan
yok be hocam sana ne itelicem.Beckhir e çakacam lafı da adama laf edemiyorum şu sıra.Bi bitsin işim onunla arkası kesilmicek
Noluyor la burda
hadi bakalım geceniz iyi olsun ben kaçtım. iyi forumlar....
Sanada iyi geceler
İyi geceler..
maksat mesaj sayısı düzgün olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
maksat mesaj sayısı düzgün olsun
Redbul nerelerdesin Hoşgeldin
eddie koku alıyon ama geç alıyon galiba
Hep birileri giderken hoşgeldin diyosun
oooooooooooooooooooooooo
redbulllllllllllllllllllllllllllllll
hoşgeldinnnnnnnnn kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seni cok özledikk
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
Redbul nerelerdesin Hoşgeldin
eddie yi görünce post atmadan gidemedim şadancım. selamlar eddicim eyvallah. neler yapıyon?? ya senle o gece benim verileri kurtardıktan snra bir format atayım dedim.sabaha karşı o dalgınlıkla gidip D ye format atmışım.rezim oldu makina...ne var ne yok bu sefer herşey gitti. cenabet ettik makınayı
ii geceler red
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
oooooooooooooooooooooooo
redbulllllllllllllllllllllllllllllll
hoşgeldinnnnnnnnn kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seni cok özledikk
oo kankam gelmiş, kankacım birmukabele aynı valla sende nasıl keyifler?? resimle aran nasıl bu aralar??iyi şeyler çıkıyormu??