Aylardır ilk defa gö.e değil göze bakıyorum.Yanına gittiğimde kalbim hızlı hızlı çarpıyo ama kafam karışık.
1-Biraz kiloluyum.Sevdiğim kız dışa değil düşüncelere önem veriyo ama yinede şişman bi sevgilisi olmasını isticeğini sanmıyorum.Yada boşu boşune böyle düşünüyoroe
2-Arkadaş olarak aramız çok iyi .Ama diyelim sevgilim oldu o zaman ayrılırsak onu tamemen kaybetme gibi bi risk var.
sizce naapsam .Arkadaş olarakmı kalsam yoksa teklif etsemmi?
bunu yazmak için mi fake aldın
Git açıl kıza, "seviyom lan sevgilim olsana" de tamamdır o iş.
- bilemiorum ya ne desem kamil ne düşünüosun - abi valla içimden küçük geçio ama... - açalım acun bey
quote:
Orjinalden alıntı: eros
bunu yazmak için mi fake aldın
forumda arkadaşlar var biraz gizli olsun diye
ilk cümleye bittim ya..
fake aldığına deymiş yani
quote:
Orjinalden alıntı: blue night
ilk cümleye bittim ya..
deydi deydi
quote:
Orjinalden alıntı: Mustarif
quote:
ilk cümleye bittim ya..
deydi deydi
Gerçek kullanıcı adın ne?
quote:
Orjinalden alıntı: aksoy93
quote:
Orjinalden alıntı: Mustarif
quote:
ilk cümleye bittim ya..
deydi deydi
Gerçek kullanıcı adın ne?
Hocam şimdi gerek yok böyle sorulara
dostum korkunun ecele faydası yok, acılmazsan sen ona baskası acılır bir de sevgilisi ile kanka olmak zorunda kalırsın ondan sonra ölürmüsün öldürürmüsün bilmem
Açıl sen ne olacaksa olsun
quote:
Orjinalden alıntı: BlindGuardian
dostum korkunun ecele faydası yok, acılmazsan sen ona baskası acılır bir de sevgilisi ile kanka olmak zorunda kalırsın ondan sonra ölürmüsün öldürürmüsün bilmem
Açıl sen ne olacaksa olsun
çok utangaçım ya
Yuzune karsı soylemem dersen en iyi yontem;
gece yarısı mesajlarıdır :D hem beklemesinde heyecanlı olur ama pat diye ilk mesajda soyleme once belli et biraz sonra patlat bombayı tahminim zaten anlıyordur senin halinden :D
quote:
Orjinalden alıntı: BlindGuardian
Yuzune karsı soylemem dersen en iyi yontem;
gece yarısı mesajlarıdır :D hem beklemesinde heyecanlı olur ama pat diye ilk mesajda soyleme once belli et biraz sonra patlat bombayı tahminim zaten anlıyordur senin halinden :D
yatana kadar mesajlaşıyozda uyuduktan sonra mı atayım.Zaten yavaş yavaş atarım atarsam
utanmana gerek yok ya.. bir kez bunu başarman onlarca kez başarmanı engellemeyecek.. cesaret alırsın..
bunu diyen ben olmamalıyım ama doğrusu bu..
tanıdım galiba ben bu feyki
quote:
utanmana gerek yok ya.. bir kez bunu başarman onlarca kez başarmanı engellemeyecek.. cesaret alırsın..
bunu diyen ben olmamalıyım ama doğrusu bu..
Bu akşam operasyon var
mişşin gompleytıd
sonuç.:pozitif
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme