Şimdi Ara

Yıllar sonra Knighta başlayacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Hem otp kullanır hem de saçmasapan programlar indirip, saçmasapan sitelerde gezmezseniz hiç bir şey olmaz.

Bütçeniz ne kadar. 10k filan gömerim derseniz rosetta şuan yükselen yıldız. Destandan vs gelen ekiplerle pk acayip canlandı. Ama sağlam pars yatırmadan pek bir şey beklemeyin. İçerisi şampiyonlar ligi gibi

Hocam seni yıllar oncesinden hatırlıyorum bu forumdan eski knight konularından oylesine forumum bu kısmında takılıyordum eski knightçılardan var mı diye selamlar olsun

Oyun ne alemde hala oynuyor musun ben en son 2012 de bırakmıştım galiba ondan sonra duyduguma gore oyunun anası bellenmis

Aleyküm selam hocam, yaklaşık 1 ay önce komple oyunu bıraktım. Valla artık 1 kuruş vermek bile ağrıma gitmeye başlamıştı.
    Eski tadı kesinlikle yok, czde buff atan priest bile yok nerdeyse, tüm sclerini basıp anca öyle pk atabiliyorsun. Özellikle warrior için bir de attığın her 10 dakikalık pk için 1 adet red pot
    basmak zorundasın. Yoksa dmg yemiyor adamlar, hal böyle olunca scsi, pus itemleri, atak kanadı, premiumu, ibex potu vs derken aylık pk atmak ortalama 600-700 lira harcama gerektiriyor. O yüzden sattım bıraktım. Rahatım şimdi arada giriyorum arkadaşlarımın charlarına 1-2 saat takılıp çıkıyorum. Mis

• Baseyi kabul edersen Ares e gel derim En kaliteli en eski en köklü Server orası biz oyuna başladığımız 2006 senesi ares öldü herkeste +10 full set var diyorlardı 2014 de yine diyorlardı 2017 de dedikleri gibi anca oldu dediğin fiyatlara bütçene göre +10 item alabilirsin kardeşim şuan Okçu oynuyor +10enion var sanırım 1.5k falan o +9fp full set var takılarını bilmiyorum ama oyuna ne zaman girseler ortalığı dağıtıp çıkıyorlar. Milletin areste oynanmaz dedikleri dönem 0 dan başlayıp 4-5 kere royal clan kurduk ilk 5 bayrağa clanlarımızdan bazılarını soktuk Ares farklıdır her zaman ayrı gözle bakılır yeni serverlar balon bir süre sonra kullanıcısının çoğunu kaybediyor. Ayrıca daha kaliteli arkadaş ortamı bulursun. Basedeki bossları kesecek ekip arkadaşların olursa zamanla üzerindeki itemleri arttırırsın.(Ortada ki zımbırtıyı kesince bosslar spawn olur çevreye kardeşim sanırım günde ne kadar çıkıyorsa hepsini kesiyor ekibiyle birde haftada bir olan utc mi ne varmış onada 3 hesapla giriyor düşen kutunun değeri 10-15tl(gerçek para değeri olaral gb fiyatını bilmiyorum ) mış 30-45tl arası kazanıyor aylık yanılmıyorsam bir 300tl yapıyor ticaret yapıyor böyle yaparak itemlerini arttırabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes bisiler demiş milyarlar gomdurmus ama tabi onların dedikleri gibi olursan çok rahat kesersin ama sen önce 83 lw car al sonra pus eşyaları item al oyun oynadıkça zaten GB kasarsin bu oyunda full de olsan hiç bişey olmaz takım oyunu takımını bul ve şunu unutma DB yersen full full full adamda olsan ölürsün item bı yere kadar önemli olan takım oyun bilgisi bu arada areste başlama orda takım oyunuda iş yapmaz herkez 10 orda 😁 rosetta en iyisi bu arada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Hem otp kullanır hem de saçmasapan programlar indirip, saçmasapan sitelerde gezmezseniz hiç bir şey olmaz.

Bütçeniz ne kadar. 10k filan gömerim derseniz rosetta şuan yükselen yıldız. Destandan vs gelen ekiplerle pk acayip canlandı. Ama sağlam pars yatırmadan pek bir şey beklemeyin. İçerisi şampiyonlar ligi gibi

Hocam seni yıllar oncesinden hatırlıyorum bu forumdan eski knight konularından oylesine forumum bu kısmında takılıyordum eski knightçılardan var mı diye selamlar olsun

Oyun ne alemde hala oynuyor musun ben en son 2012 de bırakmıştım galiba ondan sonra duyduguma gore oyunun anası bellenmis

Aleyküm selam hocam, yaklaşık 1 ay önce komple oyunu bıraktım. Valla artık 1 kuruş vermek bile ağrıma gitmeye başlamıştı.
    Eski tadı kesinlikle yok, czde buff atan priest bile yok nerdeyse, tüm sclerini basıp anca öyle pk atabiliyorsun. Özellikle warrior için bir de attığın her 10 dakikalık pk için 1 adet red pot
    basmak zorundasın. Yoksa dmg yemiyor adamlar, hal böyle olunca scsi, pus itemleri, atak kanadı, premiumu, ibex potu vs derken aylık pk atmak ortalama 600-700 lira harcama gerektiriyor. O yüzden sattım bıraktım. Rahatım şimdi arada giriyorum arkadaşlarımın charlarına 1-2 saat takılıp çıkıyorum. Mis

Lan vay be bi chitin set +7 md ya da clever bizden kralı yoktu akardık direkt hayatımızı sevsede insan özlüyor o eski uskoyu

• Dostum 3000TL bütçenle kesinlikle her serverda iş yapma şansın var cz ardream base farketmez ortalama bir charın olur, playerlığına kalır iş.Ama bu oyuna 10 yılını vermiş biri olarak söylemek isterim asla değmez hele ki yıl 2017 hiç hiç değmez.Zamanına, emeğine, parana yazık...
  • yourko acılacak bu aralar ona başla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.