Şimdi Ara

yıllık 30bin km, bütçe max 45 bin sedan dizel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kimiferhat

skoda rapid ve yeni seat toledo sizin için üretiliyor, 4 ay daha bekleyebilirsiniz güzel araçlar geliyor. 1.6 tdi alıp çipledinmi tadından yenmez.

4 ay sonra geleceği şüpheli. Bekliyoruz ama fiyatlardan hiçbir haber yok. Fiyat gelse önden arkadan kendiside gelir ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

skoda rapid ve yeni seat toledo sizin için üretiliyor, 4 ay daha bekleyebilirsiniz güzel araçlar geliyor. 1.6 tdi alıp çipledinmi tadından yenmez.

4 ay sonra geleceği şüpheli. Bekliyoruz ama fiyatlardan hiçbir haber yok. Fiyat gelse önden arkadan kendiside gelir ama.

telefonla bir doğuş bayisine sorduğumda, yeni leonun martta geleceğini ve toledonun da hemen arkasına geleceğini beklediklerini söylemişlerdi.
  • peki sizce elantra lpg mi yoksa megane 1.5 dci mi daha tasarruflu olacaktır ? Fluence ve elantra arasında kararsız kaldım, elantranın tipi çok güzel.

Bir de bu touch paket var fluenceın, bu kasayı da ilk defa gördüm, güzelmiş.
  • bugün fluence a baktım. yeni kasa touch ile eski kasa extreme arasında 1000tl fark var sadece, bu yüzden 2. elde daha az zarar etmek için touch almayı düşünüyorum. ancak ön ızgara arasından görünen radyatör beni ciddi anlamda düşündürüyor, size de çok rahatsız edici gelmiyor mu görüntü ?
  • Bence arkadaş jetta olarak belirleyecek son kararını demedi demeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyu

Sedan ya da geniş bir hb bakıyorum. Ancak karar veremedim, yakıt tüketimi önemli çünkü senelik 25-30 bin yapıyorum araçla. 0 ya da temiz bir 2.el olabilir. Tavsiyelerinizi alabilir miyim ? jetta ve golf 1.2 normal bir dizel araçla yakıt açısından çok farketmez diye düşünüyorum.

Aklımdaki araçlar :

jetta 1.2 comfortline
    golf 1.2 comfortline
    Fluence Extreme Edition 1.5 dCi 90 bg
    Yeni Megane HB Extreme 1.5 dCi 90 bg
    yeni astra edition (pek içime sinmiyor açıkçası)

hem dizel hem geniş hemde bu fiyata bir fluence var
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bence arkadaş jetta olarak belirleyecek son kararını demedi demeyin.

yakıt problemi olmasa kesinlikle jettayı tercih ederdim ancak çok yol yapıyorum o yüzden sanırım dizel fluence alacağım. yalnız bu touch, icon ve enjoy paketlerinin arasında ne fark var anlayamadım. neyse önümüzdeki günlerde renaultnun sitesinde netleşir en azından.
  • quote:

quote:

yakıt problemi olmasa kesinlikle jettayı tercih ederdim ancak çok yol yapıyorum o yüzden sanırım dizel fluence alacağım. yalnız bu touch, icon ve enjoy paketlerinin arasında ne fark var anlayamadım. neyse önümüzdeki günlerde renaultnun sitesinde netleşir en azından.

Hayırlısı olsun hakkınızda ama tam karar verdiniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun hakkınızda ama tam karar verdiniz mi?

teşekkür ederim, fiyat aralığımı biraz aşsa da sanırım yeni fluence touch ya da icon alaacağım, ama kararım kesinlikle fluencedan yana.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.