Şimdi Ara

Yıllık izne çıkmam mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

çok uzak, pederden arabayı isticem o kadar uzağa gitmem max. izmir

• Uçakla gel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

arabasız tatil eziyet

• Pppppaaaaiiiiiiiinnn

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vermeyebilir, niyetin varsa bir kısımını bari kullan (bence)

• Aynen. 2 sene rahip-keşiş moduna geçiyosun. Bu sürede ingilizce speaking akıcı hale getirip para biriktiriyosun. 2 sene sonunda biriktirdiğin parayla PPL alıyosun yani private pilot lisansı. 150 - 200 bin tl arası. CPL'den (ticari pilot lisansı THY nin sana eğitimde verdiği) farkı bununla sadece tek motorlu Cessna tipi uçakları uçurabiliyosun ama önemli değil IFR uçuş kuralları, IFR uçuş enstrumanları, VFR uçuş kuralları falan aynı. Yani PPL aldığında havacılık prosedürlerine hakim bir pilot oluyosun teoride çok fark yok. Uçak tipi farkı var. Take-off, landing, ILS yaklaşma falan bunlar tek motorlu da aynı airliner da. Sonuçta adamların karşısına zaten pilot olarak çıkacaksın. Seni almama şansları bence yok.

• En son işten çıkartacaklarını söylemiştin 25k ile devam ediyorsun yakında bir terfi daha alıp yola devam edecen gibi duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt

cadet hariç o yola baş koymam ne 150 bin tlsi 50 bin euro tutuyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 29 Mart 2023; 23:5:31 >
  • O senin dediğin CPL ben PPL diyorum.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Keşkem ben de dövletimize gapak atıp bir ırgat olaydım da, tek derdim yıllık iznim olsa...

2 sene dayanabilir miyim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Havayolları tipsiz pilot arıyor yani atpl sahibi

o da 80k euro tutuyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene de olsa dayanırsın. Hayatın kurtulacak daha ne? Yalnız THY'de çalışan birinden tüyo almak lazım mülakatta PPL sahibi olmanın avantajı konusunda. Bence kesin alırlar. Bilgisayar mühendisini alacağına Cessna'yı indirip kaldıran, havacılık prosedürlerine hakim bi adamı alır daha iyi. Sen yaparsın ben o potansiyeli görüyorum sende.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.