Yılmaz Vural'ı da teknik direktör yaptınız ya ne demeli..Sırf adam sempatik,komik diye takımlarınıza istiyorsunuz.Kaç takım yönetmiş kaçında büyük başarı var? Kişiliğine göre adam alacaktınız neden gönderdiniz Aykut Kocaman'ı? Yılmaz Vural'ın ne tecrübesi var? Ersun Yanal 2 olur.
kişilik ? kocaman ?
Fatih Hoca tribüne gönderilince adam gibi adam Aykut Kocaman diyordunuz ya.
onu dünyaya toz pembe bakanlar söylüyor terim kocaman kişilik olarak ilkiside aynı , al birini vur ötekine
Ben Terim'i kişilik olarak beğeniyorum.
HERKESİN GÖRÜŞÜNE SAYGIM
Bu külübü Dauma 2005 den sonra 20 sene verecektik abi
bu işin eğitimi alan tek kişi Türkiye de ama çoluk çocuğun dalgası olmuş sırf maçtaki hareketleri ile
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood
bu işin eğitimi alan tek kişi Türkiye de ama çoluk çocuğun dalgası olmuş sırf maçtaki hareketleri ile
30 yıl takım çalıştırıp hiç bir başarı kazanamamış. Sadece aldığı eğitim ve sempatik tavırları yüzünden iyi teknik direktör zannediliyor.
O bir fenomen
bu adamyn bizde veya ba?ka bir takymda ?an?yny denemesini gerçekten istiyorum neler yapabilece?ini merak etmiyor de?ilim bu zamana kadar hep dü?meye oynarken kurtarycy olarak ça?yrdylar bu adamy.Böyle büyük takymlardan birisine gitse görürüz ne yapaca?yny
quote:
Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı
Keşke, TD'miz olsa bu adam.
Ama Ersun Yanal'ıda anlamak lazım. Adam bizim kadar has bir Fenerbahçelidir kendisi. Bu günleri kendide biliyorki birdaha yaşayamaz. ES-ES Maçını bekleyelim. Takım havasına girsin.
Es-Es maçında da fb ye yakışır bir şekilde galip gelinmezse o zaman istifasını kendisi verir bence
Eskişehir maçı 02ç biterse kesinlikle yönetim istifa etmeli yenilgi demiyorum herhangi bir puan kaybında derhal gitmeli yönetim 4 maç üst üste kazanamamak nedir yahu ligde kalmayamı oynuyor bu takım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme