Şimdi Ara

yine 150tl gitti sanayide :( kaziklandim mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: haislip_13

Arkadaslar nissan almera 1.5 tekna atiker lpg'li aracimda ara sira kaloriferden gaz kokusu geliyordu. Ustaya götürdüm motor kisminda kaçak tespit cihazini gezdirdi,kaçagin lpg enjektörlerinin bulundugu parçadan geldigini soyledi. Sahiden de alet o kisma yaklaştiginda alarm verdi.
    Parça 4tane enjektörü ve boru baglantilarini barindiran dikdörtgen prizma biçiminde bi parça. "Gaz filtresini degistirmedigin icin tikamissin,enjektörlere pislik biriktiginden de enjektör gazi tam geçiremediginden baglanti noktalarindan ara sira bir miktar atmiş" dedi. Temizlenmez mi dedim yok dedi,komple parçayi degistirmek daha dogru olur dedi degistirdi,gaz filtresini de cikarip yenisini takti,bilgisayara baglayip 2dk gaz ayari yapti ve 45dk'lik toplam iş için 150tl ödedim.
    Daha bu tarz bi problem yaşamiş arkadaşlar veya bilen arkadaşlar fikir verebilir mi fiyat nasil? Gazi da genelde bp'den alirim dandik bi yerden hic almadim nasi oldu bu pislik birikmesi anlamadim

O da bir şey mi?

Adam benim motosikletimin hava filtresini değiştirdi (filtre 3-7TL, filtre kutusuyla komple 20TL) bir de motoru yıkattı sonra 200TL aldı Yat kalk şükret en azından senin enjektörler değişmiş, gaz ayarı yapılmış falan..

yine 150tl gitti sanayide :( kaziklandim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 26 Mart 2015; 9:22:56 >

• 27 bin liralık kadeh konusundan sonra sanayide 150 lira verdim, kazıklandım konusu tam bir reality show etkisi yaptı..Maybach tan bu konuya direk geçince tansiyonum düştü, yüzüm gözüm seğirdi..
  • Konu sahibi benim,hortlatildi konu
    27binlik kadehi ben de okudum,bizim arabayi satsam da daha üzerine eklememiz gerekir o kadehi alabilmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Şu lpg yi kullanmayın be kardesım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.