Şimdi Ara

Yine alacak olsam Lumia alır mıydım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiçbirşey eskisi gibi olamaz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

hocam olur da windows phone platformunu terk ederseniz hiçbir şey eskisi gibi olmaz. bu forum ayaktaysa senin sayende valla. senin kadar uğraşıp didineni görmedim , göreceğimi de sanmıyorum. Buradaki insanlar sana muhtaç :D

Estağfurullah, forumda benim gibi birçok insan var ben olmasam da bir fark olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çıktığında kimsede yokken windowsa güvenip 1200 küsür tl lumia 820 satın aldım ama bu program olayı çok canımı sıkıyor ilk günden beri..o kadar zaman oldu ilerleme olur dedik eksiği kalmaz dedik ama aynı tas aynı hamam..bir daha kesinlikle almam gerçi androidde almam o kadar işlemci ram koyuyorlar bütün programlar var ama en kral modelleri bile saçma sapan yerlerde takılıyor yada o hissiyatı veriyor..iphoneculara kızıyordum ama adamlar haklı bundan sonraki telefon iphone olacak fiyatı önemsiz.. biraz daha az para verip işime yaramayacak bişey almaktansa parasını verir çatır çatır kullanacağım her işimi görecek bi cihaz alırım.
  • 3.parti yazılımdan dolayı hata olduğunu bildirdim,bu elemanın hala forumda olması hatadır. @GOTHAM CITY @Blur

• whitelotus59 kullanıcısına yanıt
    İnternet explorer'ın gece modu olmaması dışında bir eksiği yok bence.Sırf o yüzden UC Browser kullandım.Boyut konusunda sen bilirsin de Clash of Clans'i neden bu kadar büyütüyorsunuz ben anlamıyorum,oyun alt tarafı normal bir strateji oyunu ve çakmanın da çakması... @whitelotus59

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

İnternet explorer'ın gece modu olmaması dışında bir eksiği yok bence.Sırf o yüzden UC Browser kullandım.Boyut konusunda sen bilirsin de Clash of Clans'i neden bu kadar büyütüyorsunuz ben anlamıyorum,oyun alt tarafı normal bir strateji oyunu ve çakmanın da çakması... @whitelotus59

Age Of Castle Siege var yanılmıyorsam benzer oyun.

İnsanlar daha çok beğeniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 28 Şubat 2015; 17:59:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediki: Yok yokkk

• agalar calsh twitter face bunlar olmazsa olmazımdır bi arkadaşımız demişki calshın müdaili oyunlar var ya kardeşim bir buçuk sene emek vermişim ben oyuna ve wp de olmaması çok büyük kayıp benim için
    şu an g3 kullanıcısıyım ve g3 ü almadan önce çok karasız kalmıştım şimdi cihazı değiştirmek istiyorum wp tam benim tarzım ama emin olamıyorum ve wp10 daha da geriye götürmüş deniyor.

• 2 yıla yaklaştı. S3 veya 920 alma seçeneğim vardı. Mantıklı seçimi yaptığımı düşünüyorum. Ancak bidaha wp mi? Uzakta kalsın. Zenfone2 bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alırdım.l525 kullanıyordum.yine alacak olsam yine lumia alırdım.

• Önce lumia 925 kullandım kamera konusunda çok sağlam bir cihazdı zaten telefonu whatsup, face,twitter,instagram ve internet için kullanan biri olarak üzmedi beni bu konularda(sosyal ağlar) eksikleri varmıydı vardı ama bana yetiyordu ama pil konusunda olumlu konuşmam onun dışında yine alırmıyım wp'nin gelişmesine bağlı diyebilirim ama gözüm lumia 1520 de kaldı o ayrı

• 2 senelik lumia 820.
    alacak olsaydım alırdım ama şimdiki fiyatına. Aveadan kazık yedik çok üzüldüm 949 tl ye.
    500tlyi fazlasıyla hakeden bir telefon ama 949 tl haketmiyor yani diyeceğim o.
    Şuanda yüksek lumia modellerine bakıyorum 2.el 925 bulabilirsem alacağım ;)
  • 14 aydır 925 kullanıyorum. Kamerası için ve farklı sistem denemek istediğim için aldım. Yine alacak olsam 925 değil ama 5" ekranları iyi bataryası olan bi lumia alırım. WP bizim elimizde büyüdü gibi bir şey oldu. Ben biraz daha geç katılmış olsam da WP ailesine eksik olduğu dönemde de kullandım biraz daha toparlamış halini de. Sistemi bu yüzden seviyorum belki de. Ezio Auditore'yi AC II'de bebekliği ile başlayıp AC Revelations'ta yaşlanıncaya kadar elimizde büyütmek gibi bir şey oldu benim için. Belki de bütün eksikliklerine sabretmek bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum
  • Bu fiyata bu teknoloji tabiki alırdım

• nerdeyse iki senedir L820 kullanıyorum, tekrar lumia alırdım fakat 820 yi almazdım şarj sorunu çok sıkıntı bunun dışında da bir sıkıntım yok, ayrıca diğer işletim sistemlerinin arayüzleri hiç hoşuma gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One More Light -- 4 Mart 2015; 1:50:32 >
  • Lumia 520 kullanıyorum,tekrar ve tekrar Lumia alırdım
  • 920 925 930 hastasiyim sahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

6 aydan beri lumia 525 kullanıyorum, oyun ve uygulamalar kasıyor artık telefondan mı yoksa uygulamadan mı bilemedim.

Kararımı Windows 10 gelince vereceğim.

Hocam cidden kasıyor mu? 1 GB Ram her türlü yeter diye düşünüyodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Hope

nerdeyse iki senedir L820 kullanıyorum, tekrar lumia alırdım fakat 820 yi almazdım şarj sorunu çok sıkıntı bunun dışında da bir sıkıntım yok, ayrıca diğer işletim sistemlerinin arayüzleri hiç hoşuma gitmiyor.

Gün içinde nerde ne kadar uğraştığınızı yazar mısınız acaba ne kadar gidiyormuş şarjı?

Benim çok fazla isteğim yok aslında ama internet konusuna önem veriyorum tarayıcısı nasıl hızlı mı? İnternette sorun yaşar mıyım?
  • Almazdım androidden nefret etmeme rağmen iphone parası olmadığı için

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.