-Benden Baska- Baskası var dımı benden baska Baskası yasıor dımı artık tenınden benden baska Baskası var dımı artık GOzlerınde NEden bana eskısı gıbı bakmıor Ellerını benden baska tutanlar mı var Neden artık eskısı gıbı heycanla tıtremıor tutarken Benı senden baska kımse farketmemıstı oysa Sımdı yasamın kıyısında yıne sensızım Gozlerım senı arıyor yaşlı yaşlı Tenım Tenının sıcaklıgını arıyor gecelerde Neden artık eskısı gıbı degılız Neden Hayatmının anlamı sen oldugunu anlamadın Bırkere donup bana bakmadan gıttın Neden sana yasama sebebını sen oldugunu Sana soylıyemeden benı yanlızlıga bıraktın Bende senı sensız yasıyamadıgım ıcın Bende simdi kendımı bu ucurumdan sonsuzluga bırakıorum
Sanırım buraya yazmaya seviyorum...kendi siirlerim arada bir ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum
simdiden tesekkurler Edit:İmla....
YAZMAM DAHA AŞK ŞİİRİ
Oydu bir bakışta tanıdım onu Kuşlar bakımından uçarı Çocuk tutumuyla beklenmedik Uzatmış ay aydınlık karanlığıma Nerden uzatmışsa tenha boynunu
Dünyanın en güzel kadını oydu Saçlarını tarasa baştan başa rumeli Otursa ama hiç oturmaz ki Kan kadını rüzgardı atların Hep andım ne yaşanır olduğunu
En çok neresi mi ağzıydı elbet Bütün duyarlıklara ayarlı Öpüşlerin türlüsünden elhamra Sınırsız denizinde çarşafların Bir gider bir gelirdi işlek ağzı
Ah şimdi benim gözlerim Bir ağlamaktı tutturmuş gidiyor Bir kadın gömleği üstümde Günün maviliği ondan Gecenin horozu ondan
Cemal SÜREYAYalnızlık
I Yalnız kaldınız sanırsınız, Biliyorum. Yalnız bırakılmışsınız, Biliyorum. Ötesi yok.
II Ötesi var: Yalnızlık Müziğin bile seni dinlemesidir. Yalnızlık İnsanın kendine mektup yazması Ve dönüp dönüp onu okuması Yalnızlığın da ötesidir.
Özdemir ASAF YALIN
Her seven Sevilenin boy aynasıdır. Sevmek Sevilenin o aynaya bakmasıdır.
Özdemir ASAFYalnızlık Paylaşılmaz
Yalnızlık, yaşamda bir an, Hep yeniden başlayan... Dışından anlaşılmaz.
Ya da kocaman bir yalan, Kovdukça kovalayan... Paylaşılmaz.
Bir düşün'de beni sana ayıran Yalnızlık Paylaşılsa yalnızlık olmaz.
Özdemir ASAF
sagol sıırlerın ıcın ama ben biraz yorum beklemıstım .... siirlerde guzelmıs ayrıca sagol
ayrıca şiirde müthiş derecede imla hatası var. Mesela burda bilerek mi böyle yazdın yoksa buda mı imla hatasıdır bilmiyorum ama cümleyi anlamsız kılmış. " Neden sana yasama sebebını sen oldugunu" yaşama sebebimin diyecektin heralde. açıkçası kötü bir şiir denemesi, sadece imla yönünden değil bunuda belirteyim. Ama denemekten yılma veyada bırak gitsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme