Şimdi Ara

Yine bir Türk serverı klasiği [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Normal game + 20 level altı bir oyun beyler konuya girmeye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Normal game + 20 level altı bir oyun beyler konuya girmeye değmez

Tr smurfum evet haklısın fakat nsıl ısrar kıyamet savunuyorlar nasıl küfürler cahil demeler bir görsen
  • are u seriously?
    smurfmuş beyler tamam abi pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barkside -- 25 Eylül 2013; 18:56:58 >
  • Mobafire op
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Mobafire op

Kesin hiç kullanmadın
  • internetten aranan ryze buildi op apc op ortalık op
  • first time ryze op
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heves Baltalayan Adam

first time ryze op

• level kaç daha flashlar yok
  • Senin ryze için build bakman ne kadar normalse adamın söylediğide o kadar normal o levelde.Mobafire kullanırsan potansiyel tahta 5olursun haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutux64 -- 25 Eylül 2013; 19:30:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutux64

Senin ryze için build bakman kadar normal adamın söylediği o levelde.Mobafire kullanırsan potansiyel tahta 5olursun haberin olsun

hayırdır sen 10 lvl a kadar bütün champleri oynamışmıydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Senin ryze için build bakman kadar normal adamın söylediği o levelde.Mobafire kullanırsan potansiyel tahta 5olursun haberin olsun

Senin okuduğunu anlama probleminmi var arkadaşım?Senin ryze için build bakman ne kadar normalse o adamında apcyi bilmemesi normal bunda şaşırcak bi durum yok demek istedim neyin kafasındasın
  • quote:

Senin ryze için build bakman ne kadar normalse adamın söylediğide o kadar normal o levelde.Mobafire kullanırsan potansiyel tahta 5olursun haberin olsun

Mobafire kullanırken (acemilik) silver ligindeydim westte. Şuan arada bir "yeni şampiyonlarda" lolpro kullanıyorum Plat V 90 LP
  • klasik dh konusu QQ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Senin okuduğunu anlama probleminmi var arkadaşım?Senin ryze için build bakman ne kadar normalse o adamında apcyi bilmemesi normal bunda şaşırcak bi durum yok demek istedim neyin kafasındasın

1. adam akıllı konuş benimle
    2. adamın apc yi bilmeyip üstüne o adamı suçlamasıyla , bir karakterin buildine bakmak arasında bir benzerlik yok.

• doğal bir durum adam 2 günde 10 lvl olabilir ve bu iki günde adc apc ap ad jungle vb. terimleri bilmeyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nm0

doğal bir durum adam 2 günde 10 lvl olabilir ve bu iki günde adc apc ap ad jungle vb. terimleri bilmeyebilir

iyi de kardeşim adam bana diyorki froggen alex inch izliyorum onlar hiç apc demedi hayatında diyor bu mu 10lv adam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.