Şimdi Ara

Yine Gördüm Arkadaşlar. Buyrun. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
18
Favori
8.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gegirti

quote:

Orijinalden alıntı: simple

quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

tramway ne oluyor

http://en.wikipedia.org/wiki/Tramway

benim bildiğim alfabemizde w yok.

+1
  • Bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elementalko -- 23 Mart 2013; 19:53:03 >
  • arkalara yerleştik
  • beyler ben bu adama olayın hemen ardından mesaj attım ama cevap vermedi daha kötüsü mesajı görmedi sanırım o günden beri foruma girmiyor bir iş var bu işin içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Olsun diye gidip çocuk itme tramvaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğünü söyleyen arkadaşlara inanıyorum. Çünkü 9-12 yaşlarında ben de görüyordum. Bi keresinde annemin babamı sandalye ile duvara kıstırdığını görmüştüm. 2 gün sonra eve haciz gelmişti ve yatak odasında çok feci kavga etmişlerdi. Korktum yanlarına gitmeye daha ilkokul 3. sınıftım. Çok var eskiden gördüğüm hepsi kötü olaylar. Şu an onları anlatmak istemiyorum çünkü onları unutmak çok zamanımı aldı, anlatırsam ben de hatırlarım ölüm vs. İnsanın psikolojisini olumsuz etkileyen; insanı rahatsız eden, huzursuz bırakan şeyler bunlar. O yaşlarda en son bunları görmemek istiyordum. Nasıl yaptım bilmiyorum ama bu şeyleri görmemeyi başardım 12 yaş gibi. Çünkü o zamanlar korkuyordum. Ama şimdi de bu konuyu görünce görmek istedim tekrardan. Artık bu tür şeyler beni korkutmaz. Nasıl yapılır bilmiyorum ama bu görme olayını herkes yapabilir. Çünkü bence bu herkeste olan bir özellik. Çoğu kişi buna odaklanmadığı için yapamaz. ya da benim gibi küçük yaşlarda bu özelliğini baskılar ve artık göremez.

Sanki kaderi görüyormuşuz da; değiştirmemiz için bize bi şans veriliyor ya da birşeyler yapmamız gerektiği mesajı veriliyor gibi. Ah keşke bunları tam net görebilsek; gördüğümüz olay gerçekleşmeden hatırlayabilsek ve müdahale edebilsek

Görenlerden biri bana bunun nasıl ne zaman ne durumda olduğunu söylesin. Tekrar görebilmek istiyorum.
    Bu şey üzerinde araştırma yapan, çalışan varsa somut birşeyler bulunca bana mesaj atsın.

• Cevizlibağ`da oturuyorum ve evim demiryolunun orada!!!!1!!!
  • Ekşiye düşmüşsünüzzzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.