Şimdi Ara

Yine Seyircisiz! Meireles 3 Maç! Bir Sonraki Saha Olayında 1 Yıl Men!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
3
Favori
7.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaynak:http://live.sporx.com/futbol/uefa/uefadan-fenerbahce-icin-kara-haberlerSXHBQ317145SXQ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Seyircisiz maçta yaşanan seyirci olayları yüzünden yine bir maç seyircisiz oynama cezası yiyen takıma Fenerbahçe denir.Yazık ki ne yazık...Tur gitsinde görürüm ben o paraşütle meşale atanları.
  • Kendi düşen ağlamaz
  • yazık olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Seyircisiz maçta yaşanan seyirci olayları yüzünden yine bir maç seyircisiz oynama cezası yiyen takıma Fenerbahçe denir. Yazık ki ne yazık...Tur gitsinde görürüm ben o paraşütle meşale atanları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Seyircisiz maçta yaşanan seyirci olayları yüzünden yine bir maç seyircisiz oynama cezası yiyen takıma Fenerbahçe denir.Yazık ki ne yazık...Tur gitsinde görürüm ben o paraşütle meşale atanları.

tam ben soracaktım bunun başka bir örneği var mı diye ama yoktur sanırım
  • geçmiş olsun
    dünyada bir ilk oldu sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eh be . Hala Meireles nasıl Fenerde oynuyor şaşıyorum bu arada.
  • Kaynak SPORX.

Düzgün kaynak gelene kadar inanmamak lazım.
  • İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
    SON DAKİKA: UEFA, tribün olaylarından ötürü F.Bahçe'ye 2 yıl men cezası da verdi.. Ama bu ceza ertelendi.. En ufak olayda 2 yıl ceza gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
    SON DAKİKA: UEFA, tribün olaylarından ötürü F.Bahçe'ye 2 yıl men cezası da verdi.. Ama bu ceza ertelendi.. En ufak olayda 2 yıl ceza gelecek

Bu daha kötü, 2 yıl ceza garanti gibi.... Saha kapatma mı yani bu ?
  • İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

• Sporx dışında başka hiçbir yerde göremedim bilhassa resmi sitede. BATE maçının seyircisiz oynanacağı ilk resmi siteden duyurulmuştu ki, disiplin kurulu kararları önce kulüplere gönderilir. Kulüp bir açıklama yapmadı henüz.

Lâkin haber büyük olasılıkla doğru. Eli kulağındadır.
  • Yok artık.
    FB taraftarı bu sene kulübüne yarardan çok; zarar getirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

Bu daha kötü, 2 yıl ceza garanti gibi.... Saha kapatma mı yani bu ?

men diyor. avrupa kupalarından men.
  • Beter olalım bize müstehaktır, kusura bakmayın ama çok rezil bir milletiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Baskasi olsaydi tamam da I.Seten kaynak olunca haber dogru degil gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

plzen maçında da işaret fişeği atsınlar görelim. Insanda az akıl olur ya. Yazık valla.

• Verilse bile itiraz ile kalkar sonucta.stadin tepesine kalkan kuracak halimiz yok,herhangi bir yerden gelmiş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Bu olayla Avrupadan men etmenin ilgisini çözemedim abartı degil mı?Kaynak da İbrahim Seten çok guvenesim gelmiyor

Aziz Yildirim'i eleştiriyoruz da adam bu konuda haklı.Bu yil bazi sorumsuzlarin verdigi zararın haddi hesabı yok

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.