Şimdi Ara

YİNE URUCHI YİNE BEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yuh 69 lvlde uruchai kestin ha ! Vay beeeeeeeeeeeee!! inanmıyorum.. süper.. artık 79 lvl de isy'a zorlarsın ha ? 90 lvl açıldımı artık ver elini yarkan :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaTaN3131

mag ataım 2033~2309 mag. balence %112 sana tek atmam icin sun olması sart diil 6,5k hp

benim level 68 sword shieldim

mag attack 1785-2027

mag. balance %115
  • Yaşın kaç senin çocuğum evladım ha ? Burası Char satım yeri bide kalkmış 69 lvlde uruchi kestim diye saçmalarsan millette ona göre yorum yazar.. Hoş bebelerle muhattab olma gibi bi özelliğim olmadı olmazda..Topic senin istediğin gibi ağlayabilirsin ama madem satmıyorsan konuyuda kilitleteceksin..

Çoluk çocukla muhattab olmak zaten zor bide forumlarda uğraş ...
  • yaw oğzu şunlara tek crtlik işinz var desene int charı övüyolarya
  • ha bide sorsana hiç uniqe kesmişlikleri varmı
  • roroor ve yeah_hayriye_yeah fake üyelik gibi geliyor bana
  • güzel resimler..............

YİNE URUCHI YİNE BEN

YİNE URUCHI YİNE BEN

YİNE URUCHI YİNE BEN

• O charı delete et sen ,ben full int nukerim daha beni kesemiosan str olmanın anlamı ne ??onlarca kez pvp yaptık bi kez bile yatıramadın...
  • lvl 76 dım 77 yeni oldum sword shıeldım mag bal. %113 mag. attack 2048~2326
  • tbrkler
  • KafaLık Çok yakışmış Kardeş ArkLAr Doru Dio (0 e ne kaldı şurda sabret ve kas ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

aynı serverde olsak 2 nukelik işin var

YAw _deadmaster sen kendini ne sanıyon Karşında OGUZ_KAAN var o adam sana sarı yı çektimi crit. ile tek te alır kusura bakma ÖYLE ama oGuz_KaaN beni pt sine bile almasada beniim Favorim

o sende çoook

• quote:

Orjinalden alıntı: siyahinci654

quote:

Orjinalden alıntı: _deadmaster

aynı serverde olsak 2 nukelik işin var

YAw _deadmaster sen kendini ne sanıyon Karşında OGUZ_KAAN var o adam sana sarı yı çektimi crit. ile tek te alır kusura bakma ÖYLE ama oGuz_KaaN beni pt sine bile almasada beniim Favorim

o sende çoook

50 tane de crit vursa yatıramıo işte ,zamanında kapıştım 4-1 yendim ..Buildim full int nuker .Yine herzaman ezmeye beklerim nick DarkHero

• Hatta şunu bile söyleyebilirim onla kapışıken benim hp yarı altına bile düşmüyor..... Bu arada bu açtığın konudan da hiç bişi anlamadık , char pazarına uruchi kestim die konu açmışsın .Ben her kestiğim uruchiyi bu siteye koysaydım hertaraf benim açtığım konularla dolardı :D lol işte görmemiş bi uri kesmiş böle yapmış ehuehue
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.