Arkadaşlar çok soruldu biliyorum ama Amerikadan aldıgım FZ240E bir hafta sorunsuz olarak wireless a baglandıktan sonra şimdi hiç network bulmuyor.(daha once benzer şeyler yazan arkadaşlar baglanıp dusuyormuş yada restart tan sonra tekrar baglanıyormus.ben hiç baglanamıyorum su anda) Biliyorum bu sorun daha once de yazıldı driver yuklemeleri onerildi hepsini denedim. Benzer sorun başına gelenler nasıl cozduklerini paylaşırsa sevinirim.
Şimdiden teşekkurler...
Bendede aynı model notebook var ilk basta bendeaynı sorunla karsılastım sorunu notebookta aradım fakat sorun vistaya uyumsuz olan modeminden kaynaklanmakta imiş. Şimdi modeminde wpa2 şifreleme sistemi kullanıyorsan teorikte sorunsuz baglanması gerekıyor vısta bunu aramakta. Sorunun modemde olup olmadıgını nasıl anlarsın bunu dıyecek olursam Modemdeki wireless güvenlğini oncelikle etkisiz hale getir Ardından sorunsuz baglanıyorsan zaten notebook ta sorunun yok demektir bunu anlarsan ve şifresiz kullanmak istemiyorsan MAC şifrelemesi yapabilirsin
Sorunun bu yönde ise takıldığın hususta yardım edebilirim.
bu arada yıne vaio yine sorun demişsiniz :) fakat ben aynı sorunu kendi modemimde TOSHİBA A200 ilede yaşadım bunun yanında DELL ve PAVİLLON da hiç sorun cıkmadıVEDE xp yüklü tüm kullandıgım markaalarda ama dediğim gibi vistalı 2 sony ve 1 toshıbada bu problemı yasadım Taki MAC şifresi koyana yada şifresiz kulllanana kadar. Umarım sendede bunlar işeyarar
quote:
Orjinalden alıntı: paasaa
Arkadaşlar çok soruldu biliyorum ama Amerikadan aldıgım FZ240E bir hafta sorunsuz olarak wireless a baglandıktan sonra şimdi hiç network bulmuyor.(daha once benzer şeyler yazan arkadaşlar baglanıp dusuyormuş yada restart tan sonra tekrar baglanıyormus.ben hiç baglanamıyorum su anda) Biliyorum bu sorun daha once de yazıldı driver yuklemeleri onerildi hepsini denedim. Benzer sorun başına gelenler nasıl cozduklerini paylaşırsa sevinirim.
Şimdiden teşekkurler...
istersen bi servisi ara daha önceki arkadaşlar çözmüştü bu şekilde olayı;
önceki toshibam ve şimdiki kullandığım cihazda aynı sorunları yaşadım. bağlantı şifresizken sorun olmuyordu fakat şife koyunca bağlanamıyordu.araştırmalarımdan sorunun vista kaynaklı olduğunu anladım.öncelikle (Intel - Networking - Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN)günceleştirmesini yükle. modemin destekliyorsa wpa2 şifreleme kullan.desteklemiyorsa sadece mac engelleme kullan. benim cihazda işe yaradı şu an kesintisiz biçimde wlan üzerinden bağlanıyorum.
arkadaşlar aynı problem bendede var. datron marka labtop la sorunsuz şekilde wireless bağlantısı kurarken picatel wireless adsl modemime kendi kendine artık modemi görmez oldu
Diagnostic hata veriyor nedense
kablolu ile bağlanıyorum sorunsuz şekilde.
driver update yaptım işe yaramadı wireless ın
adsl modem de mi sorun var şimdi?
güvenliği açtım çünkü yiine aynı sorun devam ediyor bağlanmıyor.
yardım edin arkadaşlar lütfen.
quote:
Orjinalden alıntı: ramboizci
önceki toshibam ve şimdiki kullandığım cihazda aynı sorunları yaşadım. bağlantı şifresizken sorun olmuyordu fakat şife koyunca bağlanamıyordu.araştırmalarımdan sorunun vista kaynaklı olduğunu anladım.öncelikle (Intel - Networking - Intel(R) Wireless WiFi Link 4965AGN)günceleştirmesini yükle. modemin destekliyorsa wpa2 şifreleme kullan.desteklemiyorsa sadece mac engelleme kullan. benim cihazda işe yaradı şu an kesintisiz biçimde wlan üzerinden bağlanıyorum.
yukarıda arkadaşın yazdığı gibi sorununu büyük olasılıkla vista kaynaklı. Aynı sorunları vista yüklediğim pavillion marka bilgisayarımda bende yaşadım. google da "vista ve wireless problemi" diye aratırsanı aynı sorunu farklı marka notebooklarda birçok kişinin yaşadığını göreceksiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme