Şimdi Ara

Yine yeni yeniden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen yıl evde kendi imkanlarımla son bi kaç ay kala asılarak eşit ağırlıkta 72bin sıralama yapmıştım. Bi bölüme yerleştim fakat çocukluğumdan beri istediğim bölüm olan hukuk fakültesi için tekrar hazırlanacağım. Sanıktan çok avukat var gibi sürekli tekrar eden cümleleri duymaktan yorulsamda istediğim bölümü okumak istiyorum.
    Bbenim geçen yıl en büyük eksiğim düzensiz çalışmakta şimdi tekrar başlamama rağmen nasıl düzen kurulur bilmiyorum. Bu konuda ne yapmalıyım benim gibi ders çalışmaktan nefret eden arkadaşlar ders çalışmaya nasıl adapte oldu nasıl yollar izledi bilmek isterim Yardımı dokunacak, tavsiyesi olan arkadaşlarım varsa bekliyorum yorumlarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam telefonuna böyle günlük ne yaptığını falan kaydedebileceğin bir uygulama yükle ve günlük hedef koy kendine işte şu konuları bitiricem şundan soru çözücem falan sonra gün sonunda nereye ne kadar zamanın gitmiş analiz et ve onları azaltmaya başla mesela bir gün 1 saat sosyal medya kullandıysan bunu yarım saate çekip yerine test çözme falan bir şey koyabilirsin zamanı yönetmenin yolu zamanı neye harcadığını keşfederek olur
  • Yorumun için çok teşekkürler çok mantıklı fakat konulara nerden nasıl başlamalıyım ben yapmalıyım bunlarda sorun benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeniden Kapanma Gelir mi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.