Şimdi Ara

Yinede bir bilene sor demişler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımı casper'dan aldım ve bilindiği gibi hiçbir oyunu verimli bir şekilde oynatmıyor. Ben Fifa16 hastasıyım ve sadece bu oyunu oynamak istiyorum. Sizde benim anakartımın modeline bakarak bi yorumda bulunabilir misiniz ? Sizce hangi parçayı değiştirmeliyim ve onların yerine ne almalıyım ? Bunlarla hiç uğraşmadan konsol'da alabilirim ama ben bilgisayar taraftarı olduğum için kolay kolay vazgeçemiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar. Yinede bir bilene sor demişler.

• Remi 8gb yap birde 750ti al fifa için yeter.
  • İşlemciden şikayetçiyim sen ne diyorsun peki yeterli mi ?
  • 2. el i5 2500k + 500watt psu + 4gb ram + gtx 950 veya bütçene göre r7 250 tarzı bir ekran kartı işini fazlası ile görür.
  • Bir işlemci birde ekran kartı şart diyorsun yani ? bencede anakartımda ki yetersiz olan bu ikisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tifozan

Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımı casper'dan aldım ve bilindiği gibi hiçbir oyunu verimli bir şekilde oynatmıyor. Ben Fifa16 hastasıyım ve sadece bu oyunu oynamak istiyorum. Sizde benim anakartımın modeline bakarak bi yorumda bulunabilir misiniz ? Sizce hangi parçayı değiştirmeliyim ve onların yerine ne almalıyım ? Bunlarla hiç uğraşmadan konsol'da alabilirim ama ben bilgisayar taraftarı olduğum için kolay kolay vazgeçemiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

İşlemci: Intel i5 2400 3.10 GHz Soket 1155https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-i5-2400-3.10ghz-1155-pin-291074461/detay

RAM: Kingston 4 GB DDR3 1333 MHz CL9 1.5Vhttps://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-kingston-4gb-ddr3-1333mhz-296128070/detay

Ekran Kartı: Sapphire R7 250 Boost 2 GB GDDR3 DX 11.2https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-r7-250-2gb-ddr3-128bit-297424438/detay

Bunları al bir dene kardeşim.. işletim sistemini de Windows 10 Pro 64 Bit yaparsan daha güzel oynayabilirsin..

• Anakartıma uyumlu mu peki işlemci bir bilgin var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildigim kadarıyla anakartının soketi lga1155 olması lazım yani uyumlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anakartıma uyumlu mu peki işlemci bir bilgin var mı ?

Evet, netten anakartının özelliklerine detaylıca baktım kardeşim.. önerdiğim tüm parçalar anakartınla uyumlu, sorunsuz çalışacak parçalardır.. Bu arada anakartın form olarak mini ITX, yani hani şup küp denilen kasalara takılan tarzda bir model.. fiyatı iyice ucuz olsun diye çipseti de en düşük H61 tercih etmiş Casper'daki çakal amcalar.. :)
  • Değiştirmişken anakartıda değiştiricem. Yetersiz çünkü. Ahh aldı Casper benden
  • quote:

Değiştirmişken anakartıda değiştiricem. Yetersiz çünkü. Ahh aldı Casper benden

Anakarti da degistiricem deme yetersiz filan degil anakart sadece bunlari bir arada tutuyor. Sen bir nevi yeni kasa toplayacaksin. Sadece fifa 16 oynayacaksan ps4 al daha mantikli ugrasmazsin bunlarla... Spor oyunlari kinsolda daha guzel oluyir sahsi dusuncem o yonde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Değiştirmişken anakartıda değiştiricem. Yetersiz çünkü. Ahh aldı Casper benden

Anakartı değiştirmene gerek yok pek.. Diğer arkadaşın söylediklerini dikkate al derim.. Zaten o anakart üzerine alacağın uygun fiyatlı modeller yine H61 çipsete sahip olacaktır.. Sağlam, kaliteli bir model için 150 lira ve üzerini gözden çıkarmalısın..
    Şunun gibi mesela:https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-ga-z68m-d2h-1155p-sata3-crossfire-ddr3-2133-mhz-anakart-296952122/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 9 Mayıs 2016; 13:28:15 >

• Casper pişmanlıktır adli konuya hoşgeldiniz gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.