Şimdi Ara

Yırtık Kot Giyen Kızla Evlenirmisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yırtık olan sadece pantolonsa evlenilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensegrity -- 4 Mayıs 2017; 0:29:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotsa olur kumaşsa olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Yırtık olan sadece pantolonsa evlenilir

yırtık bluz olursa evlenmezsin yani ne alakası var ikiside aynı şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

bugün yırtık kot giyen çok afedersiniz yarın dar kot da giyer tişört de giyer..

yırtık kotun hangi özelliği evlenmeye engel oluyor çözemedim? senin gibi abazalar yolda çarşaflı kadın görse boşalıyor. ulan ben bu kadını görünce ayakta boşalıyorum bu kadınla evlensem millet benim karıma bakıp ayakta boşalır diye düşünüyorsun. sana iyi haberim var her insan senin gibi namus düşmanı abaza değil.

Normal kot varken özellikle bide yırtığını tercih eden kızdan hayır gelirmi hocam hele birde kotun içine seksi gözükmek için siyah file felan giyenler var bu erkekleri azdırmak için yapmıyor kızlarda ne için yapıyor peki merak etme kimse çarşaflı için azmaz

• Nasıl bir zihniyet içindesin bilmiyorum ama hayvanlara, küçük çocuklara ya da eş cinslerine karşı haz duyan insanlar da var. Sorun kızların giyinişinde değil o sapık zihniyetinde. Bütün kadınlar çarşaf giysin o zaman, mümkünse bıyık sakal da uzatsınlar. Dünyanın daha güzel ve renkli bir yere döneceğine eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yırtık kot giyen bir kız arkadaşım biseksüelim dedi bana
  • Yırtık kot almak isteyen varsa bana mesaj atabilir uygun fiyata elimde kaliteli kotlar var. bu sene moda yırtık kot modası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.