Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 Aralık akşam 8 civarı vermiş olduğum talimatlar için 100 lira yatmış. Daha sadece 1 tanesi otomatik ödenmişti. Benim merak ettiğim bu puanların son kullanma tarihiyle ilgili net bir bilgi var mı? Baktım ama göremedim.
  • Benimde puanlarım yatmış. Hayır o değilde. Müşteri hizmetlerini aradığımızda ne diye ısrar ediyorlar illa hepsinin ödenmesi lazımdı sizinki daha ödenmemiş o yüzden yatmadı diyorlar. Kampanya şartları önümde 3 ay içinde en az 1 kez ödenmesi gerekiyor diyorum ısrarla , nuh diyor peygamber demiyor. Bilmiyorsan bilgimiz yok talep oluşturalım falan de geç.Ne diye atıyorsun.
  • Benim puanlar yatmamış.Nedeni şu Yapıkredi bankasında daha önce hesabımda otomatik ödeme talimatı bulunan faturlarım vardı.Bunları iptal edip kredi kartımdan otomatik ödemeye dönüştürdüm.Ancak neymiş çakal yapı kredi tüm bankacılık hizmetlerini kapsayan bir kampanya olup daha önce bankamızdan otomatik ödeme talimatınız bulunduğu için puan yatıramıyoruz diyor.

Anlayacağınız hava gazı verilmiş.Benzer şekilde madur olan var mıdır?Yapılacak birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Benim puanlar yatmamış.Nedeni şu Yapıkredi bankasında daha önce hesabımda otomatik ödeme talimatı bulunan faturlarım vardı.Bunları iptal edip kredi kartımdan otomatik ödemeye dönüştürdüm.Ancak neymiş çakal yapı kredi tüm bankacılık hizmetlerini kapsayan bir kampanya olup daha önce bankamızdan otomatik ödeme talimatınız bulunduğu için puan yatıramıyoruz diyor.

Anlayacağınız hava gazı verilmiş.Benzer şekilde madur olan var mıdır?Yapılacak birşey var mı?

Kampanya öncesinde verilmiş olan fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde iptal edilip, tekrar aynı fatura için talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.

Böyle bir madde geçiyordu, ancak dikkatli okunursa ''aynı kredi kartı'' için mı başka kart yada kredi kartı mı hususu net değil!

• anladigim kadariyla faturayi world disi kanallardan odemis olsak bile world tekrar oduyo o faturayi.bu durumda geriye ucretten kurtulmak icin tek secenek kaliyo.faturayi atla. ancak benim gibi mevduat hesabi olmayanlarda biliyosunuz int.subeden ne talimat verebiliyon ne de fatura atla diyebiliyon.uvey evlatiz.bu durumda ne yapmaliyiz.musteri hizmetlerini arasam atlatma yapar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de yatmış 100 TL otomatik ödeme + 15 TL bkmexpress
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

bilmiyorum ki ben yeni baktım yatmamış denilince.

Hocam arayıp bi sorsan hangi kampanyanın wp si diye

Yok artık :)

Tek kampanya bu katıldıgım yatmış işte

• 31 Aralık 22:30'da 6 adet talimat verdim ancak 50 TL yatmış! Arayıp sordum "31 Aralık'ta 4 adet görünüyor, bir de 2 Ocak'ta 2 adet görünüyor" dediler!!! 2 adet talimat geç girmiş sisteme nedense. Kayıt alındı incelenecek.

Son gün talimat verenlerin kontrol etmesini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Dsmart
    Tedaş
    İski
    Türk Telekom
    Avea
    İgdaş

hadi hayırlısı bakalım, gelsin vadaalar

100 TL miz yatmış, Bize de ezmek düşer, Teşekkürler Yapı Kredi.
  • Puan yattı. Bu kampanya sartlarinda yaAn üç ay boyunca verilen otomatik ödeme talimatlarinin gecerli olmasi ne anlama geliyor acaba. Karttan en az bir kere ödeme yapılacak. Telefon operatör degistircem sıkıntı olurmu acaba. Pocelle gececegimden odeme peşin oluyor

• Otomatik olarak baska bir fatura odenmesi gibi bir yanlislik olabilr mi ? Cunku kontrol ettim hem asat ile kocaeli gebze alaksi pek olamaz hem de fatura tutarlari birbirini tutmamakta ?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Bekleyen provizyonlara bakıyorsunuz büyük ihtimalle, Kocaeli Gebze Yapı Kredi nin islem merkezi, farklı dediğiniz tutar da komisyon eklenmiş tutardır. Ekstrede daha detaylı görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 23 Ocak 2014; 22:16:35 >
  • Evet oradan bakiyirum ama 3 faturadan turkcell in ki odenmis gozukuyor iken asat yani su odenmemis gozukmekte ben bundan dolayi suphe duydum

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Bekleyen provizyonlardan dönem içi hareketlere düşünce ödendi bilgisini göreceksiniz

• Tesekkurler )

• Faturaları 1 kere otomatik odendikten sonra iptal ettiren var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Faturaları 1 kere otomatik odendikten sonra iptal ettiren var mı ?

niye iptal ettirelim hocam, kurallar açık, 3 ay içinde iptal edilirse puanlar geri alınır (1 kez ödenmiş olsa bile)
  • Hmm ben sanıyordum ki 1 kere ödenmiş olması yeterli.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

niye iptal ettirelim hocam, kurallar açık, 3 ay içinde iptal edilirse puanlar geri alınır (1 kez ödenmiş olsa bile)

Ortada bir yanlışlık var, kampanya öyle demiyordu.

Benim de talimatlarım 1 kez ödendi, şu an iptal ettirmeyi düşünüyorum hepsini.

Bu konuyu açıklığa kavuşturmamız lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Ortada bir yanlışlık var, kampanya öyle demiyordu.

Benim de talimatlarım 1 kez ödendi, şu an iptal ettirmeyi düşünüyorum hepsini.

Bu konuyu açıklığa kavuşturmamız lazım :)

"Kampanya süresince iptal edilen talimatlar geçerli sayılmayacaktır." diyor, ki bugune kadar garanti olsun vakıf olsun bir sürü otomatik ödeme kampanyasına katıldım, hep kural birdir, kampanya süresince (bu süre 3 aydır, misal garantide 12 aydır) iptal etmemek esastır

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.