Şimdi Ara

YKREDİ WORLD KART ve PLAY KARTLILARA YILBAŞI HEDİYESİ VAKIF WORLD CAR DA DAHİL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
1
Favori
22.471
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banada mesaj geldi.Elektrikli süpürge nasıldır arçelikmi yoksa bekomu almalıyım kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

banada mesaj geldi.Elektrikli süpürge nasıldır arçelikmi yoksa bekomu almalıyım kararsızım

İkiside aynı kardeş. Hiç bir farkı yok. Ben karşılaştırdım. Aradaki tek fark rengidir.
  • Konuyla ilgili değil ama bilgi olması için. Bu ayki ekstrenini altında şöyle yazıyor.

Kredi Kartı Üyelik Sözleşmesi Değişikliği: 20 Ocak 2012 tarihi itibariyle, Play kart yıllık üyelik ücreti asıl kart için 60TL, ek kart için 25TL olarak güncellenecektir. Yıllık üyelik ücreti kredi kartlarına ücretin yansıma tarihinde yansıtılacaktır
  • Öveçler'deki Arçelik bayiine gittim, sistem yoğunmuş işlem yapamıyorlarmış.. Akşama doğru düzelir demişlermiş.. Üstelik gitmeden önce de aramıştım.

Yığılma bitince ürün de bitecek eminim.. Kıytırık makine için git-gel bi ton benzin parası verecez..

Evime yakın olan başka bir bayiyi de şimdi aradım. 'Verdik paketleri, bitirdik elimizde yok' diyor..

Ben sizin sisteminizin de yaptığınız dandik kampanyanızın da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 12 Ocak 2012; 13:44:59 >
  • Acele etmeyin mutlaka alırsınız bir şekilde..süresi var benim bildiğim..
  • Bakırköy Galleria Arçelik'ten elektrikli süpürgeyi sorunsuz aldım.Çay makinesi de vardı ancak telve kalmamıştı.Ay sonuna doğru gelir dediler.Ama bende zaten telve olduğu için önemsemedim.
  • Teşekkürler
  • konyada 4 mağazaya gittim. ikisinin anlaşması yokmuş ikisinin sistemleri çalışmıyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKBANK yeni kampanya başlattı

4*100 : 30 TL akaryakıt / gıda alana Chip Para

BM yaz Trkcell 4566 ya SMS yollayın.
  • öncelikle YAPI KREDİ nin bu kampanyasından dolayı onları tebrik ederim ve teşekürederim bugün elektrik süpürgesini hiç sorunsuz birşekilde aldım.
    ama garanti bonus la yaptığım alışverişlerdeki puan dün yüklenmedi ve tel. açtım yüklenmeyenler ayın 20 sinde yüklenecek dediler 20 sini de bekleriz ama insanları kandırıp enayi yerine koyup müş hiz. kontor yedirmek insanın zoruna gidiyo bi kampanya yapacaksan world gibi gününde verecen insanları oyalamayacan neyse elektrik süpürgesi için çok tşkler. YAPI KREDİ WORLD AİLESİNE
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

yaw bunun yerine balşka ürün alamazmıyız acaba

misal mini fırın var 270 tl

onu alsakta 150sini düşseler kahve mak için

soran oldumu hiç

bende en pahalısı olduğu için kahve mak alayım diyodum

ama lezzetli kahve yapmıyosa bii işede yaramaz

bari işe yarayan bişey alsak

soran yokmu bu durumu arkadaşlar
  • quote:

soran oldumu hiç

bu konuyu araştırıp soran oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN SORDUM SADECE ÜÇ ÜRÜNDEN BİRİ DEDİ
  • kendi adıma olan hem vakıf hem de ykb worldcardla alabildim, bir sorun oluşturmuyor. Bu arada sütlü kahve yapmayı deneyen oldu mu? Cihazı bozmayalım sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

soran oldumu hiç

bu konuyu araştırıp soran oldu mu?

Ben sordum, mesela kahve makinası için 80 liraya sayarım demişti.
  • 150 lira gözüküyor gaiba sistemlerinde.. 70 lira karmı ediyorlar.. hele bir de liste fiyatından düşerse zarar bile ederiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

150 lira gözüküyor gaiba sistemlerinde.. 70 lira karmı ediyorlar.. hele bir de liste fiyatından düşerse zarar bile ederiz..

Arçelik bayisine gelişi 80 liraymış, o yüzden öyle dediklerini söylediler
  • teb world kullanıp da sms gelen veya ürünü teslim alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

150 lira gözüküyor gaiba sistemlerinde.. 70 lira karmı ediyorlar.. hele bir de liste fiyatından düşerse zarar bile ederiz..

Arçelik bayisine gelişi 80 liraymış, o yüzden öyle dediklerini söylediler

yalan

arçelik okadar kar marjı vermez

nerde böyle bolluk
    ,
    %100 kar

adam zarf atmış

kendi çıakrına

hem makinadan hem sattığından kar
  • maltepe arçelik bayisi gezdim telve deyince daha tekmi çiftmi demeden kalmadı dediler, 4. de beko bayisine gittim başta yok başkasına ayırdık dedi sonunda aldım, arçelik bu ürünleri 3lü veriyormuş bu yüzden diğerleri ellerinde kalmasın diye telve ye yok diyorlar bilginize. bence telve istiyenler acele etsin.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.