Bonus gibi 5 tane 100 liraya 100 tl puan verselerdi süper olurdu. Ame verecekleri şey pek cazip değil.
direk kahve makinası alırım play dedigin zaten ogrenci kartı ama bunların haberi yok galiba...
piyasa değeri kaça bu verilen ürünlerin, bi Allah'ın kulu da yazmamış, hep boş muhabbetler
çay makınesi 90-100 arası sanırım
aletlerin piyasa değeri 70-120 tl arası oynuyor. en ucuzu çay makinesidir, 70 ile 120 tl arasında satıldığını gördüm. Hatta HB den almıştım 1 adet anneme, 75 TL idi galiba o zaman. kahve makinesi şu anda 120 TL civarına satılıyor galiba ama daha uyguna gördüğümü de hatırlıyorum. Elektrik süpürgesinin modelini bilmiyorum ama yine bir yerlerde buna çok benzeyen bir Arçelik süpürgenin 99 TL ye kampanyalı olarak satıldığını gördüm.
ortalama 100 deyin.. ama sinbo premier vs ise daha aşağı olur...
5 tane 100 liralık alışveriş yapacağıma, gider o makinalar kaç liraysa alır gelirim yahu, geri kalan para da cebimde kalır bu ne biçim kampanya
quote:
Orijinalden alıntı: ahbap
5 tane 100 liralık alışveriş yapacağıma, gider o makinalar kaç liraysa alır gelirim yahu, geri kalan para da cebimde kalır bu ne biçim kampanya
o ürünler 100 TL lik şeyler. eğer BENZİN ile katılım sağlanıyorsa ve fazla şart şurt yoksa çok süper bir kampanya süresi az o kadar.
hmm anladım, yani doğru, teoride fena bir kampanya değil o zaman, ama 17-31 aralık arasında geçerli olması güzelliği bozuyor "süresi az o kadar" demenizden de anladığım kadarıyla. yani 14 gün içinde 5 defa 100'er liralık benzin almak zor mesela. yani alan vardır belki de ama şöyle bir düşününce zor gibi. veya 100 liralık mutfak alışverişi, 100 liralık benzin alınsa, 100 liraya da belki eşe dosta hediye mediye alınsa, kalır geriye 2 adet 100 liralık alışveriş hakkı daha.. bir de insan bu davaya bulaştı mı illa 14 gün içerisinde sinir stres içerisinde kampanyayı tamamlamak ister kesin neyse kafanızı şişirdim, katılanlara bol şans
quote:
Orijinalden alıntı: ahbap
hmm anladım, yani doğru, teoride fena bir kampanya değil o zaman, ama 17-31 aralık arasında geçerli olması güzelliği bozuyor "süresi az o kadar" demenizden de anladığım kadarıyla. yani 14 gün içinde 5 defa 100'er liralık benzin almak zor mesela. yani alan vardır belki de ama şöyle bir düşününce zor gibi. veya 100 liralık mutfak alışverişi, 100 liralık benzin alınsa, 100 liraya da belki eşe dosta hediye mediye alınsa, kalır geriye 2 adet 100 liralık alışveriş hakkı daha.. bir de insan bu davaya bulaştı mı illa 14 gün içerisinde sinir stres içerisinde kampanyayı tamamlamak ister kesin neyse kafanızı şişirdim, katılanlara bol şans
15 günde ( 31 ine kadar ) 20 tane benzin alcam TEORİDE hedef bu
quote:
Orijinalden alıntı: raskolnikov77
ortalama 100 deyin.. ama sinbo premier vs ise daha aşağı olur...
resimlerden anladığım kadarıyla bütün ürünler Arçelik marka.
verdiği ürünün fiyatıyla niye kıyaslıyorsunuz ki hem madem kıyas yapacaksanız fiyatı o kadar değerde world puan versin kim neye ihtiyacı varsa kendine onu alsın değeri 100tl diye kampanya süper olmuyor bence...
valla bence gayet süper kampanya oluyor... hele bi yarın detayları açıklansın, real ile birleşip birleşmediğini görelim... ben hem 100 tl realden kazanıp hem de buradan hediyemi alırım... kullandığım avans puanları da kapatıp Ocak ayında erken rezervasyon ile otelimi de ayarlatırım.... istemeyen bonus kullansın canım... 5*100 e 100 tl puan veriyor... tabi alabilirseniz
türk kahvesi makinasını gözüm tuttu, alabilirim sanırsam...
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan1985
verdiği ürünün fiyatıyla niye kıyaslıyorsunuz ki hem madem kıyas yapacaksanız fiyatı o kadar değerde world puan versin kim neye ihtiyacı varsa kendine onu alsın değeri 100tl diye kampanya süper olmuyor bence...
öyle bakmamak gerek,
puan yatmaması , yatınca takip etme derdi , anlaşmalı firma bulup harcama derdi vb derken işler uzuyor , belki ürünler daha çeşitli olabilirdi ama BU arçelik kahve makinesi ve arzum çay makinesi gayet iyi. ( yoksa MM de çay makinesi 49 tl den satıldı , 100 - 49 = 51 TL teoride zarar ediyorunuz onuda biliyorum )
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan1985
öyle bakmamak gerek,
puan yatmaması , yatınca takip etme derdi , anlaşmalı firma bulup harcama derdi vb derken işler uzuyor , belki ürünler daha çeşitli olabilirdi ama BU arçelik kahve makinesi ve arzum çay makinesi gayet iyi. ( yoksa MM de çay makinesi 49 tl den satıldı , 100 - 49 = 51 TL teoride zarar ediyorunuz onuda biliyorum )
Böyle olunca da stok sorunu oluyor.
Kahve makinesi istiyorsunuz. O stokta kalmadı olur. İyi süpürge olsun dersiniz... o da yok efendim biz size en iyisi bir dis fırçası ya da ağız gargarası gönderelim derler. Sonuçta olay eve gelen 1 kutu sakız ile sonuçlanır.
Olur böyle şeyler.
şimdi reklamlar dönmeye başladı , hediye yazıp TC ekleyip msj atmak lazımmış:(( 10 dk önce benzin aldım OPET ten .
Kampanyanın ayrıntısı Worldcard kampanyalar sayfasında genel kategorisindeki Bonkör geldi aşka, bu yıl hediyeler bambaşka sloganlı kampanyada yazıyor.
Linkin yüklenmesi bazen uzun sürüyor. Dileyenler world sayfasından ayrıntılara bakabilirler.
verilecek hediyeler şunlarmış: Arçelik S 6355 YP Süpürge, K 3282 C Opal Beyazı Tiryaki, K 3200 Mini Telve Beko BKS 1270 EY Süpürge, BKK 2110 C Tea Party, BKK 2113 M Keyf 11-31 Ocak arası Arçelik veya Beko yetkili bayilerine gidip yukarıdakilerden birini alacakmışız.