< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 20 Temmuz 2023; 8:6:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 20 Temmuz 2023; 8:6:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 112,5 tyt 78.75 ayt ham 390 geldi (yerleştrme daha iyi çok şükür), sen kaç beklerdin, geçen seneye göre yorumun nedir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 20 Temmuz 2023; 8:7:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam nasıl geldi sıralamanız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ham sıralama olarak daha iyi geleceğini düşünürdüm. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeniden sınava mı girdin hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir arkadaşımın netleriydi hocam, ege tıp düşünüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tahminler tuttu mu |
Nereyi yazmıştın hocam sen? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
geçen sene yerleştim ben itü kktc ceng |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Harbi tutmuş he iyimser tahmin diyenler patlamış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocamm bu senede patlat bir sıralama tahmini |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6218F594A -- 10 Haziran 2024; 14:53:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar. Bu sene yoğunluğum arttı, ayrıyeten sınava girmedim. Bu yüzden YKS 2024 sıralama tahmini konusu açmayacağımı üzülerek belirtmek isterim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 13 Haziran 2024; 16:58:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Böyle olmazki burdaki insanlara yardımcı olabilmeyi denemelisin . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |