Şimdi Ara

Yks sonrası film önerisi konusu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
5
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Amadeus
    Pan's labyrinth
    Grand budapest hotel
    Binjip
    Apocalypse now

Oyle filmler yazmak istedim ki her izleyen istisnasiz begenecektir 100 uzerinden 97 ustu filmler eger izlemediyseniz buyuk seyler kaciriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gridlock'd izle. Güzel kafa dağıtır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Contratiempo çok iyiydi. Twist tekniği çok iyi. Filmde en az 5-6 kez taraf değiştiriyorsun. Sonu ise oldukça şaşırtıcı.

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

Bence de en güzel İspanyol filmidir bir de aynı adamın oynadığı El Cuerpo yani ceset filmi de çok güzel ve şaşrtmacalı. Bir de izlemediyseniz Nueve Reinas yani dokuz kraliçe filmini de mutlaka izleyin şaşırtmacalı bir İspanyolca (Arjantin yapımı) komedi filmidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 14 Ağustos 2022; 7:39:20 >
  • Hocam yarın Better Call Saul'un final bölümü gelecek, çok güzel dizi valla izlemeyen varsa çok şey kaybeder halen izlemeyenler önce Breaking Bad sonra El Camino sonra Better Call Saul yapsınlar

• Ekonomist999 kullanıcısına yanıt

Öneriler için sağ olun. El Cuerpo'yu da izledim ama bir Contratiempo kalitesi hissetmedim. Ama tabii ki "El Cuerpo" da çok iyiydi. Özellikle filmin atmosferi şahaneydi. Oriol Paulo bu tarz filmlerde çok başarılı. Nueve Reinas'ı da en kısa zamanda izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 14 Ağustos 2022; 12:39:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.