Şimdi Ara

YKS TR 26.sından Tavsiye ve Ötesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
20
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egzozdumanı E kullanıcısına yanıt
    Obp alınacak değil kazanılacak bir puan, kritik nokta dersi dinlemek eğer adamakıllı dinlerseniz sınavdan önceki hafta tekrar ederken o bilgiler kafanızda canlanır ve sınav haftası kendinizi çok yorulmazsınız

Soruda kastedilen okul türüyse kaliteli bir devlet anadolu lisesi mezunuyum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 2021 de girecekler bizim girdiğimiz sınava bakmayın o seviyede gelse sınav allaha emanet olur kendinizi zora hazırlayın

Ayt mat a erken başlayın ama yaz tatilinde lti yerine polinom olaslık gibi konulara giriş yapın

Ve son olarak matematiğin temel işi olduğunu unutmayın konu atlayarak ilerlemeyin

• Tarihte nasıl soru kaçırmadınız? Ramazan yetginden dinledim iki kere ama yine dört boşum vardı

• mandalinashottea kullanıcısına yanıt
    Tarihte osmanlı bankası ve medine soruları "çeldiriciydi" kaçıranlar varsa üzülmesinler çünkü hiçbir konu anlatımında osmanlıbank görmedim

Benim kaçırmamamın nedeni okuduğum bir yazıydı (Osmanlı bankasıyla ilgili)

Buradan şunu çıkarabiliriz ki sözel dersler sayısal gibi değil bazen ummadık yerden gelebiliyor ve burada sizin genel bilginiz devreye giriyor

• Osmanlı Bankasını ben Ramazan Yetgin sayesinde yaptım özellikle vurgulamıştı hangi videosu hatırlamıyorum ama buradan soru geleceğini hiç düşünmemiştim.

Örgüt sorusunu da Dış İşleri Bakanlığının sitesinden ve Wikipedia'dan yararlanarak notlar hazırlamıştım Örgütlere çok detay çalışmıştım o sayede yaptım ben mesela 2015 veya 2014'tü sanırım G20 zirvesinin Antalya'da yapıldığına kadar not almıştım notlar alırken kuruluş tarihi de yazıyordu oradan göz aşinalığı olmuş ama soru çok saçmaydı bilgi ölçmüyordu bence kimse bu soruyu %100 emin işaretlememiştir.
    Edit: Birde sorunun şöyle bir kötü yanı var ne kadar çok bilgi bilirseniz o kadar fazla şık arasında kalıyorsunuz çünkü şıklarda verilenlerin sanırım neredeyse hepsi Türkiye'de kurulmuştu yani sadece yıla kalıyor soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 19 Ağustos 2020; 22:11:27 >
  • Kei nin amacının sovyet sonrası dönemde TR nin eski demirperdeyle iyi ilişki kurmak olduğunu bilmek kritikti, 91 de sovyetler yıkıldı 92 kei

• Maceradolusuriye M kullanıcısına yanıt
    Bankı Osmani olarak Ramazan Yetginde geçiyordu sanırım. Ayrıca Umut Kaya'nın Osmanlı Dağılma Dönemi şarkısında da
    Vay be! Keşke müfredatı umursamayıp İnkılap tarihi sonrasına da çalışsaymışım. Sağlık olsun diyelim
  • Evet hocam Ramazan hoca bir kaç defa üstüne basarak söyledi ama sınavda bildiğim halde işaretlemedim o da benim avelliğim

Sanırım dört beş tekrar beni anca aklardı :)

• mandalinashottea kullanıcısına yanıt
    Çok maliyetli olacaksa diğer alanlara odaklanmak gerekir

• Hocam bir eacı olarak TYT fen için ne yaptınız ve fullediniz? Temeliniz var mıydı? Hangi fkb kaynakları ve kanalları kullandınız?
    Çok doğru bu sene geometriye ağırlık verseydim şu an istediğim yerdeydim belki de

• Sie

• Mükemmel bir sonuç hocam. Tebrik ederim.

Edebiyattaki yanlışınızı öğrenebilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 20 Ağustos 2020; 0:35:38 >
  • calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Fen genelde ea cıların zayıf noktası olur bu bence ilgilenmemekten kaynaklı

9 10 daki notlarım + sayısal arkadaşlarımla bazı konuları çalışmam + deneme analizleri bana 20net yaptırdı burada önemli olan ezbercilikten uzaklaşıp mantığı kavramak

• phosphophyllite kullanıcısına yanıt
    Paragraf sorularından biriydi
    Ben de sizi tebrik ederim hocam kaliteli bir okulun dereceli mezunusunuz

• TYT Türkçe için tavsiyeniz var mı hocam ?

Birde merak ettiğim bu zamanlarda kolay-orta deneme çözmek mi daha mantıklıdır yoksa full sınava yakın denemeleri mi çözmeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RavenholmYKS R kullanıcısına yanıt
    Tyt türkçe alışkanlık işi, hızlı okumak odaklanma gibi faktörler önemli eğer okuma alışkanlığınız yoksa günlük paragraf çözün

Başlangıçta orta ayar deneme çözme taraftarıyım kasım gibi zorlayıcılara geçersin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.