Şimdi Ara

YKS VE AZ UYUMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: praspero01

Hocam bu sene çok güveniyordum kendime. Adanada yaşıyorum en kötü çü tıpa girerim diyorum. Biraz temkinli konuşmak lazım

Ahah, hocam sende beni gördüm,

10K banko gelir diye düşünüyordum, sonuç böyle oldu.
    Son bir iki ay biraz saldım, biraz da bazı problemler oldu,

Dediğin gibi temkinli olmak lazım,

Çalışmalara başladın mı, nasıl gidiyor, senin de benim gibi pek bir konu eksiğin yoktur heralde?

Bu arada kullandığın ilaç işe yarıyor mu? Nasıl faydalarını gördün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de son bir iki ay gevşemiştim biraz çok kastım geçen sene. Benim de sıkıntılarım oldu o dönem aileyle ve okulla. Çalışmalara başladım hocam tyt ağırlıklı başladım gittiğim dershane öyle istiyor ama yakın zamanda ayt ağırlığına döneceğim. Suprdayn fena değil ama pharmaton deneyeceğim yine de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sinekpc S kullanıcısına yanıt
    Evrim ağacı gibi güvendiğim bir sitede bu konuyla ilgili 8 saatin altında uyuyanlar için uzun bir deney yapıldığı ve ciddi anlamda verim de düşüldüğü yazıyordu ondan sonra 8 saat altına düşmekten vazgeçtim ama sende şimdi galatasaray diyorsun bende ne yapacağımı şaşırdım

• Aryagoe A kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam karar senin. Yâni araştırma doğrudur ona bir şey diyemem zâten, doğru vakitlerde uyursan da 8 saatlik verimi alabilirsin. İstersen onları da bi araştır.

• Aryagoe A kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de gününü saatlere böldüğünde ders çalışmana ayırdığın zamanı yeterli görüyorsan tamam zaten hiçkimseye sorma zaten 8 saat uyu gitsin. Ama diyorsan ki yetmiyor eğer uykumu azaltmazsam konuyu yetiştiremem veya yetişse bile yeteri kadar testini çözemem o zaman, zaman ayırdığın diğer işlere bak. Diğer işlerinin zamanını biraz azalt onu derse ver yani seni ben bilemem tabi. Kafanı rahat ettirecek kadar süre çalıştığın zaman yeterli bana göre istersen geri kalan bütün zaman uyu:).

• sinekpc S kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.