< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YKS2022 YERLEŞTİRME SONUÇLARI [ANA KONU] / Donanım Haber Forum'un Gururları (17. sayfa)
-
-
benim kardeşim de ais.osym den e devlet ile girişe basınca hata alıyordu. önce turkiye.gov.tr den e devlete giriş yapıp sonra e devletten arama kısmına ösym yazıp ösym servislerinden sonuç olana basarsanız o zaman osym sitesine giriş yapmış bir şekilde görüyorsunuz sonucu. ben bu şekilde kardeşimin sonucuna baktım. hayırlı olsun.
-
Burası full yabancı kayniyormus sanırsam. ERASMUS'u da aradan çıkarttınız eğer öyleyse. Tabii öyle biliyordum yanlışım olmasın. Daha iyi alternatifler vardı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
🧿
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok pardon hocam yeni gördüm
oldu mu girebildiniz mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sonuç: yerleşemedim.
aklım almıyor.
-
evet hocam girdim, çok sağ olun
-
TYT; Yerleştirme puan 251, Ek puanlı yerleştirme puanı 271 ama Atatürk'ten ve Anadolu Üniversitesinden 2 yıllık çocuk gelişimi gelmedi. Bu seneki taban puanları kaç çok merak ediyorum. Aynı durumda olan veya yerleşen arkadaşlar varsa cevap verebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dogru secim kardesim
Bölüme en altlardan girmişim nasipte varmış demek ki 77 binden 62-63 binlere fırlamış
Yeditepe elektrik mühendisliği burssuz kaçla kapattı bilen var mı?
Herkes tıpı çok seviyor herhalde yorumlara bakilirsa tıpı yazmayan yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam.Allah utandırmasın
Hayırlı olsun arkadaşlar. Hacettepe elektrik elektronik kazanan varsa başsağlığında bulunabiliriz :D
Hoş geldin hocam okulumuza
92.yurt 3.kat 1 dönem bize ait eğer 92 gelirse bir otururuz 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapauss33 -- 15 Ağustos 2022; 21:36:43 >
-
oooo hocam hoşbulduk
-
-
hey yavrum be şu yerleştirmelere bak. hangi kurumda böyle liste var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X