Şimdi Ara

Yntclr nye btn yzm krllrina uyuyo? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Hayatım boyunca -de 'yi yanlış yazdım

Bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bana_Mazlumu_Getirin

quote:

Orijinalden alıntı: Nobby Nic

Forumdayız diye Türkçe konuşmayacak mıyız ? Ne sacma düşünceleriniz var lan

profiline girip diğer konularına baktığımız zaman görüyoruz ki mobilsin ve düzgün yazmiyosun.o halde neden şimdi düzgün yazıp bana laf sokmaya calisiyosun?

Amacım laf sokmak değil şimdi buraya ''ı'' yerine ''i'' yazsam bazı salaklar mobil olduğumu düşünemeyecek ve sen de yanlış yazıyorsun diyecekler. Mobil ise ayrı bir konu ben de düzeltmekle uğraşmam mobildeyken ama mesela ''yazıyo'' yerine ''yazıyor'' yazmak çok zor değil. Doğrusu varken niye bir harf eksik yazılıyor ki ? Bunun amacı nedir yani kelimeler mi değiştirilmeye çalışılıyor ? Bir de doğru yazanlar hakkında buraya konu açılması garibime gitti doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: biliirkişi

WaLLaqha beNHqde bLmiym Qnq

Nick - mesaj uyumsuzluğu
  • Yonetici olmadan onceki mesajlarina goz atin birde, enteresan sonuclarla karsilasacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bana_Mazlumu_Getirin

quote:

Forumdayız diye Türkçe konuşmayacak mıyız ? Ne sacma düşünceleriniz var lan

profiline girip diğer konularına baktığımız zaman görüyoruz ki mobilsin ve düzgün yazmiyosun.o halde neden şimdi düzgün yazıp bana laf sokmaya calisiyosun?

Amacım laf sokmak değil şimdi buraya ''ı'' yerine ''i'' yazsam bazı salaklar mobil olduğumu düşünemeyecek ve sen de yanlış yazıyorsun diyecekler. Mobil ise ayrı bir konu ben de düzeltmekle uğraşmam mobildeyken ama mesela ''yazıyo'' yerine ''yazıyor'' yazmak çok zor değil. Doğrusu varken niye bir harf eksik yazılıyor ki ? Bunun amacı nedir yani kelimeler mi değiştirilmeye çalışılıyor ? Bir de doğru yazanlar hakkında buraya konu açılması garibime gitti doğrusu

hocam o ciddiyete göre degisiyor. mesela ciddi konularda dersin de şimdi knk neden rusa gitmiyorsun gibi bi cümle saçma olur günlük hayatta öyle dediğimiz için diyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Yonetici olmadan onceki mesajlarina goz atin birde, enteresan sonuclarla karsilasacaksiniz

nerden bulcaz onu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

quote:

Orijinalden alıntı: Metric

yönetici olmak mı gerek illa kurallara uymak için? herkez elinden geleni yapsın ilerde türkçe diye bişey kalmıyacak.

herkes
    Türkçe
    bir şey
    kalmayacak

@RockSharp Türkçeyi

Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım.

"Türkçeyi" yazarken kesme işareti kullanılmaz. Yapım ekinden sonra gelen çekim ekleri ayrılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metric

yönetici olmak mı gerek illa kurallara uymak için? herkez elinden geleni yapsın ilerde türkçe diye bişey kalmıyacak.

herkes
    Türkçe
    bir şey
    kalmayacak

@RockSharp Türkçeyi

Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım.

"Türkçeyi" yazarken kesme işareti kullanılmaz. Yapım ekinden sonra gelen çekim ekleri ayrılmıyor.

Ben de onu yazmışım ya zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Ben de onu yazmışım ya zaten.

Üstteki arkadaş mesajı değiştirmiş. O yüzden yanlış anladım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.