Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda hayallerimin işine girdim ve çok severek çalışıyorum. Fakat şimdi en büyük sıkıntım zaman ve düzen. Evim tam bir kaos ortamına dönüşmüş durumda, ve biraz akıl verilmesi işime yarar sanırım. Alt katta oturuyor olmam da işleri kolaylaştırmıyor, sürekli camlardan toz toprak giriyor sağolsun.
Evde temizliği ve düzeni kolaylaştırmak için neler yapabilirim? Çok fazla vakit almadan ortalığı temiz pak tutmanın sırları var mı bildiğiniz? Çok pahalı olmayıp iyi performans veren temizlik malzemeleri falan? Şimdiden teşekkürler :)
Valla şu an tam nasıl yapıyorsun bilmiyorum, rutinin nedir, ona göre şunu şöyle yap diye yazabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ya işte normal herkes gibi herhalde. Elektrik süpürgesi vileda çamaşır suyu falan kullanıyorum ama hem çok vakit alıyor hem pek temizlemiyor gibi hem de pahalı yahu. Bana gerçekten evi komple en fazla yarım saatte falan temizleyebileceğim etkili bir yöntem lazım. Var mı bir fikriniz?
Sanırım ihtiyacın olan şeyi kestirebiliyorum. Ben artık yaklaşık 1 aydır sadece cifin tüm yüzeyler jelini kullanıyorum, adamlar adı üstünde tüm yüzeyleri temizleyen jel yapmışlar, hem yeri sulandırarak hem ocağı vs. direk sıkarak hallediyor. evden gelince genelde gebermiş oluyorum ben ortalığı temizlemek falan hak getire oluyor normalde, ama bununla hızlıca halledebiliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme