Şimdi Ara

Yoğun YDS Kursu ARIYORUM???!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Beşiktaş yada mecidiyeköy civarında yoğun YDS programı uygulayan kaliteli dil kursu bilen var mı? Fiyatıda tabi bütçeme uygun olmalı. Biliyorsunuz sınava çok az kaldı bana gerçekten YDS taktiği verebilecek bir kurs önerisi verin lütfen.

• yds kursları araştırıyorum bende memnun olduğunuz varsa paylaşabilir misiniz ?
  • ecmfdn E kullanıcısına yanıt
    Ben geçen yıl Bilişim Eğitim Merkezi' nden bir eğitim satın aldım.

Fakat zamanszılıktan gidemedim. Şimdi de şehir değişikliği yaptım.

Bildiğim kadarıyla Bilişim Eğitim Merkezi'nde dil kursları da var.

İsteyen kişiye aldığım eğitim hakkımı inidirimle satabilirim.

Hem size inidirm yapmış olurum hemde ben biraz zararımı telafi ederim.

Ayrıntıları konuşmak isteyenler bana PM atabilir.

(Sadece İstanbul ve Ankara şubeleri için devredebiliyorum.)
  • çok teşekkür ederim araştıracağım.
  • Beşiktaşa uzak değilseniz İstanbul Dil Akademisi olabilir. Eylül sınavı için son 5 haftalık hızlandırılmış YDS kursu açmışlardı. Yararını gördüm. 42'den 67'ye çıktım. Kaynakları çok yararlı. Aynı kaynaklarla şimdi Nisan sınavına hazırlanıcam. İnşallah bu sefer 70 barajını geçmiş olucam. Herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nslhnhn -- 14 Şubat 2015; 13:01:08 >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben İstanbul Lisan Merkezi’nde YDS kursuna katıldım. Dersi veren öğretmen gerçekten konusunda uzman bir öğretmendi. İlk haftalar dil bilgisi konularını tekrarladık. Sonraki haftalarda YDS test çözümüne yönelik teknik eğitimler aldık. Verilen bu teknik eğitim skorumuzu arttırmaya yönelikti. Normal ders saatlerimiz dışında farklı günlerde YDS dil bilgisi, YDS kelime ek dersleri ve deneme testleri uygulandı. Ayrıca online YDS deneme desteği de verildi. Öğretmenler gerçekten konularında uzmanlar. Bir önceki sınavda 30 almıştım İLM’deki YDS eğitiminden sonra 60 aldım. Bu puan İLM çalışanlarının emeğidir. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa IELTS kursu tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar, Ben de İstanbul Lisan Merkezine kaydoldum YDS için. 1200e yazıldm. 3 taksit yaptılar 3x400 lira olarak ödeyeceğim. 100 ders saati ve haftaiçi akşam 19-21.30 arası gideceğim her gün. Derslere ek YDS dil bilgisi ve YDS kelime dersleri veriliyor ücretsiz olarak. Bol bol deneme çözülüyormuş çeşit çeşit kaynaktan ki farklı soru tiplerine aşina olalım, çok tip soru görelim. Derslerde öncelikle review yapılacakmış bütün konular taranıp gözden geçirilecek. Daha sonra da teknik taktiğe geçilecek. Malum YDS kelime, kalıplar, teknikler üzerine. Hocalar sırf YDS dersleri veriyorlarmış yani sadece konularında uzmanlaşmış kişiler. Ayrıca YDS artık e-YDS oldu biliyorsunuz. Online YDS deneme testi imkanı da sunuyorlar, online deneme oluyorsunuz hem açıklarınızı görüyorsunuz hem de yeni formattan haberdar oluyorsunuz. Ben kesinlikle öneriyorum İLM.
  • Merhaba arkadaslar.. Ben YDS ye hazirlaniyorum. Sinav Eylul de. Kisa bir zaman var onumde. Bu kisa zamanda benim YDS de basarili olmam da yardimci olacak kurs tavsiyeleriniz nelerdir?
  • ardaselimdogan A kullanıcısına yanıt
    Merhaba' kesinlikle Istanbul Lisan Merkezini tavsiye ediyorum. Ben gecen donem YDS icin kayit yaptirdim ve YDS den 85 puan aldim. hedefimin cok ustuydu. Egitiminden, hocalarindan, kurs programlarindan' yapilan deneme sinavlarindan ben cok memnun kaldim. Dersler YDS sinavindaki konulari ve kelimeleri baz alarak yapildi. Derslerde ki sorular cok gunceldi. Kullandiklari kaynaklardan cok memnun kaldim. Ayrica ben Bakirkoy subesinde kursa baslamistim. Evimi Kadikoye tasidigim icin kadikoy subesinde devam etmem konusunda hic zorluk cikarmadilar. Ben herkese ILM yi tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.