Şimdi Ara

Yoğurtlu Ayran ile 5 ayda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
10
Favori
6.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neinname

Ben Önder Hoca kötü anlatıyor demedim ki. Adam gayet iyi anlatıyor. Hepsini izlersen de gayet iyi bir sonuç alırsın. Ki sen almışsın da. Ama çok uzun. Türkçe gibi basit bir ders için bu kadar zaman harcamaya gerek yok diye düşünüyorum ben.

Belki de Hocalara Geldik dinlemiş olsaydın hem full yapacaktın, hem de üstüne kalan zamanda matematik çalışarak, matematikten iki net fazla yapacaktın.
    Uzunluk konusunu bilmiyorum dershane ile kıyaslayınca 1 ayda geldiğimiz konuları 3-4 günde bitiriyordum internet inanılmaz bir rahatlık bu konuda.

Şimdi hazırlıktayım sınıf 1. siyim 2 kurdur inan hepsi internetten yine hocanın etkisi %5 felan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Uzunluk konusunu bilmiyorum dershane ile kıyaslayınca 1 ayda geldiğimiz konuları 3-4 günde bitiriyordum internet inanılmaz bir rahatlık bu konuda.

Şimdi hazırlıktayım sınıf 1. siyim 2 kurdur inan hepsi internetten yine hocanın etkisi %5 felan.

Alıntıları Göster
    nerden çalışıyonuz ing. hazırlık ing se

• quote:

Orijinalden alıntı: GeometriciÇocuk

nerden çalışıyonuz ing. hazırlık ing se

Alıntıları Göster
    Youtube hocam yeterince kaynak var verilen kitaplardaki konulara önceden çalışıyorum .
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Hocalar kötü olunca mecbur İnternete bağlı kalınıyor zaten. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıralama fake la gecmis olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    Zaten fake, mobil uygulamadan 2018 verileriyle yaptım, amacım ayt'nin onemini göstermek

• neinname kullanıcısına yanıt
    Puan go yu da deneyebilirsiniz ben onu kullanıyorum denediklerim arasında 2k yı geçmedi aradaki fark
  • Aryagoe A kullanıcısına yanıt
    Puango geçen sene o kadar saçmalıyordu ki, şimdi düzelmişse bile kullanmaya elim gitmez. Zaten bunları kullanıp, bu tarz sitelere güvenerek iş yapma taraftarı değilim. Gerçekten yapılmış sıralamaları tutturabiliyorlar ama hayali sıralamaları pek tutturamıyorlar. Onun haricinde sınavlanın şuraya girmek için kaç net yapmam gerekli bölümü de saçmalık. Bu yüzden ben, geçen seneki sonuçlara bakıp kendim yorumlamayı tercih ederim.

• Sen kazan en çok ben sevinicem ayrancım.

• Bende senin gibiyim ama ufak bir farkla ben okulda sayısal olmama rağmen Tm den hazırlanıyorum tyt zor denemelerde düşse de 75-80 civarı geziyor bazen 90+ görüyorum ayt de 11 de güzel çalışmıştım konuların temeli var 345 ile başladım onu bitirip üstüne bir tane daha soru bankası çözerim diyorum edebiyat divan zorluyor şuan 9-10 da yattım baya onun dışında 11 konuları sağlam inşallah başaracağız farkı ayt ile atacağız hocam sene sonu ikimizde hukuk fakültesinde görüşürüz inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu güzel konun için teşekkürler. Bende bir tm olarak ayt'nin önemini şimdi tekrardan anladım senin gibi bende Mat-geo edebiyat ve sosyale düzgünce asılcam ayt için.
  • Beyler bende brden ilerliyorum fak1-2 bitti fak3e geçtim permütasyon dayım geo da Ceyhun hocayla 0 serisini bitirmiştim şimdi fakgeo-1 den ilerliyorum geç mi kaldık yahu daha bu ay 3-4-5tyt biticek

• Kaf3 14 Şubat da biticek

• türkçe de bilgi sarmal çözsem çok zorlar mı orta seviye bir soru bankası arıyorum
  • Up

• Nere geldi hocam

• Maga be mazi gözlerimin önüne serildi tekrar. Tekrar basladik calismalara bugun itibariyle. Fazla bir sey bakamasam da yarin itibariyle asil calismaya baslayacam insallah bu sefer basaririm. Yogurtlu reis seviliyorsun.( Hukuk istemiyorum bu arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 16 Ağustos 2019; 18:56:31 >
  • İstanbul Şehir Üniversitesi hocam %50 hukuk.

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocammm, seviliyorsunuz

Ben de şu kayıt işlemlerini falan halledeyim eylüle doğru başlayacağım ayt'ye inşallah.

• Kardeşim kırıkla hazırlanma mantığı da yeni çıktı herhalde.Kırıkla ham 4 k yapsan onu 15-16 ya atıcak çalıştığına değmeyecek.Bence 1.sınıfı bir oku sevmezsen 2 de hazırlan.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.