Şimdi Ara

Yok arkadaş ya bi sorun var yada başka biş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saat 12 de beri giremiyorum oyuna. Oyun hayatımda ilk kez boyle bişiyle karsılasıyorum. 2 saat sonra tam 12 saat olacak...

Sadece sbot kullanıyorum. Premium falan yok. Sadece şu son 12 saate bu kadar olmasada uzun bi zaman giremeyen varmı acaba ?

Artık pc de bir yerleri mi bozdum naptım bilmeden. Format atmaya karar verdim o kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

Arkadaşlar saat 12 de beri giremiyorum oyuna. Oyun hayatımda ilk kez boyle bişiyle karsılasıyorum. 2 saat sonra tam 12 saat olacak...

Sadece sbot kullanıyorum. Premium falan yok. Sadece şu son 12 saate bu kadar olmasada uzun bi zaman giremeyen varmı acaba ?

Artık pc de bir yerleri mi bozdum naptım bilmeden. Format atmaya karar verdim o kadar...

Dostum bence senin pcde bişe var.Ben girmeye çalıştımmı en geç 1 saatte giriyorum.Yada iyi şans kötü şans meselesi

EDİT:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 22 Temmuz 2009; 21:53:06 >

• bende 3 saat denedim bugun . Server tibet. Hala da almıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortaLDamage

quote:

Arkadaşlar saat 12 de beri giremiyorum oyuna. Oyun hayatımda ilk kez boyle bişiyle karsılasıyorum. 2 saat sonra tam 12 saat olacak...

Dostum bence senin pcde bişe var.Ben girmeye çalıştımmı en geç 1 saatte giriyorum.Yada iyi şans kötü şans meselesi

Bende saat 12 ye kadar oyleydim. Hatta başka bir id ile girdim, saat 2 civarında.

Not:
    Titanda MoRTaLDaMaGe diye bi charın varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

bende 3 saat denedim bugun . Server tibet. Hala da almıyo.

Şu anda o kadar kötü bi durumdayımki 4 saat sonra alacak, Ama pc başında oturup login olmasını seyretmen lazım falan deseler otururum... Manyak srosadım...
  • quote:

quote:

quote:

Bende saat 12 ye kadar oyleydim. Hatta başka bir id ile girdim, saat 2 civarında.

Not:
    Titanda MoRTaLDaMaGe diye bi charın varmı ?

Titan'da yok ama Venus'de MortaLDamage diye bi charım var...

• premium kullanan iyi arkadasın varsa ondan sifre iste bi dene girmeyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gece yatmadan önce charları clientless moduna sokmuştum. Sabah 8'de dedim şunları çıkartıp oyuna tekrar sokayım.. Hala oyuna giremedim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Gece yatmadan önce charları clientless moduna sokmuştum. Sabah 8'de dedim şunları çıkartıp oyuna tekrar sokayım.. Hala oyuna giremedim ...

ya 1 gr fark yok. Aynen bendede böyle oldu.

@FLoWsHy
    üstad pre kullanan kötü bir arkadaşım bile yok.
  • Valla premium suz çekilcek dert değil bu oyun...

Alt üst tarafı oyun ya . Eğlence için var işkence için değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_

Valla premium suz çekilcek dert değil bu oyun...

hep RTE nin sucu bunlar dalacam bu adama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_

Valla premium suz çekilcek dert değil bu oyun...

hep RTE nin sucu bunlar dalacam bu adama

??? Noluyoz banamı dalcan anlamadım ??
  • Arkadaşlar, bu oyun adamı deli eder. Sabah 11 den beri girmeyi deniyorum ve saat gecenin 1 i oldu hala giremedim oyuna. Hepsi bu gold botları yüzünden. Eger gold botları temizlenirse servera girme zorlugu diye birşey kalmaz. Herkes kolayca girebilir. Gold botları banlanmıyor, çünkü Joymax inde gold botlarından kazancı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1313

Arkadaşlar, bu oyun adamı deli eder. Sabah 11 den beri girmeyi deniyorum ve saat gecenin 1 i oldu hala giremedim oyuna. Hepsi bu ****otları yüzünden. Eger ****otları temizlenirse servera girme zorlugu diye birşey kalmaz. Herkes kolayca girebilir. ****otları banlanmıyor, çünkü Joymax inde ****otlarından kazancı var.

Joymaxın gold botlardan gelen paraya ihtiyacı yokki. Adamlar isteseler databaseden bir tıkla 1 bil gold yaparlar. Karşılıklı menfaat var. Joymax g botlara göz yumuyor çünkü onlar sayesinde serverlar dolu oluyor ve insanlar premıum alıyor, g- bot firmalarıda cebini dolduruyor olay bu.
  • Bende onu demek istemiştim. Bunlar zaten oyunun dolu olmasından kazanıyor.
  • quote:

Arkadaşlar, bu oyun adamı deli eder. Sabah 11 den beri girmeyi deniyorum ve saat gecenin 1 i oldu hala giremedim oyuna. Hepsi bu ****otları yüzünden. Eger ****otları temizlenirse servera girme zorlugu diye birşey kalmaz. Herkes kolayca girebilir. ****otları banlanmıyor, çünkü Joymax inde ****otlarından kazancı var.

Joymax' ın g-oldbotlardan kazancı olduğunu nerden biliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz

quote:

Joymax' ın g-oldbotlardan kazancı olduğunu nerden biliyorsun

sen bi matbaanın sahibisin ve bu matbaa içerisinde kurallar çerçevesinde kendine para basan kişiler var....sen hiçbirzarara girmiyosun aksine az-talep arttığından matbaan daha hızlı çalışıyor ... söyle bakalım sen bu kişilerden mi kazanç sağlarsın yoksa kendi bastığın paradan mı yoksa bununla ortak çalışıp daha mı fazla kazanırsın

• Nedense beni hep alıyor :P saat 3 te disconnmect oldum 10 dk sonra etekrar oyna girebildim akşam 6 gibi denedim ve yine girdi :) sabahları zaten beklemiyorum bile
  • quote:

quote:

iyi şans kötü şans diye bişey yok artık oyunda. ıd, pw yi yazıyorsun bekliyorsun. listeye ismin yazıyor( listeyi sen göremiyorsun) sıran gelince oyundasın. 1 kere deneyip bekliceksiniz. almadaığı zaman sürekli çıkıp çıkıp girmek listeye en alta geçmek demektir.
    sanırım arkadaşımızda bu yüzden giremiyordur..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwane

quote:

quote:

iyi şans kötü şans diye bişey yok artık oyunda. ıd, pw yi yazıyorsun bekliyorsun. listeye ismin yazıyor( listeyi sen göremiyorsun) sıran gelince oyundasın. 1 kere deneyip bekliceksiniz. almadaığı zaman sürekli çıkıp çıkıp girmek listeye en alta geçmek demektir.
    sanırım arkadaşımızda bu yüzden giremiyordur..

Kesinlikle Lise ile Alakalı Bişi Yok İlk Wizzimi Sokayım Dedim Bıraktım Sonra Ardından Warrioru Bıraktım 2 3 Saat Sonra Bi Geldim Warrior Girmiş Wiz Hala Deniyo Ne Saçma Bişi Bu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.