Şimdi Ara

Yok Artıık!!El İnsaf Bu Nasıl Fatura Avea!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bir yildir 1000dk ya 5tl ödüyorum :) sms internet yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acımayın yardırın
    bu ay inşallajh hız düşmezde 100lerge gb download yaparız
  • Banada 5 gb 30 liralık internete 17 tl fatura gönderiyorlar
  • Buraya açtınya nazar değecek

• Çok güzel bir tarife sanırım, halen devam ediyor mu :) Çok ilginç ya, yani %100 indirimli mi şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

zamanında, yıllar önce Turkcellde faturam 3 tl gelmiş diye konu açmıstım.
    aklıma geldi bak

Evet hatırlıyorum o konuyu
  • bu yorumları okuduktan sonra avea ya acır oldum demek avea ya bir bana özel muamele yapmıyormuş alayımıza yapıyormuş. bana da yapmasaydı ve bu yorumları okusaydım anında avea yı terk ederdim. madem avea bu kadar bize iyilik yapıyormuş bir gün forumda "avea iyi ki varsın" diye bir konu açalım hakkını teslim edelim. tabi konu için yazılacak yorumlarıda merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo24 -- 28 Ocak 2013; 3:19:18 >
  • herkes bir gün aveanın KOL CENTER ile tanışacak.
  • Arkadaşlar s.e.ç.500(hy)+1gb sınırsız internet + 5000sms(hy)= 45tl kullanmaktaydım.
    Yaklaşık 1-2 hafta önce 5000sms(hy) pakedimi iptal ettim ve bugün faturamı kontrol ettiğimde 43.5tl yazıyor.Bu fatura doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksenbes

Arkadaşlar s.e.ç.500(hy)+1gb sınırsız internet + 5000sms(hy)= 45tl kullanmaktaydım.
    Yaklaşık 1-2 hafta önce 5000sms(hy) pakedimi iptal ettim ve bugün faturamı kontrol ettiğimde 43.5tl yazıyor.Bu fatura doğru mudur?

Her konuya yazmışsın :)

paketin yenileme tarihi ile fatura kesim tarihine bakacaksın. Paketinin yenilenen zamanı hangi fatura dönemindeyse o dönem paket ücreti alınır ondan sonraki dönem faturanda o ücret gözükmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasteR

quote:

Orijinalden alıntı: seksenbes

Arkadaşlar s.e.ç.500(hy)+1gb sınırsız internet + 5000sms(hy)= 45tl kullanmaktaydım.

Her konuya yazmışsın :)

paketin yenileme tarihi ile fatura kesim tarihine bakacaksın. Paketinin yenilenen zamanı hangi fatura dönemindeyse o dönem paket ücreti alınır ondan sonraki dönem faturanda o ücret gözükmez.

Baaaaaarma banaaaaaa :)))) Teşekkürler.

Bu ay böyle ödeyeceğiz yeni faturalarda ise 35tl ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: byds24

bu yorumları okuduktan sonra avea ya acır oldum demek avea ya bir bana özel muamele yapmıyormuş alayımıza yapıyormuş. bana da yapmasaydı ve bu yorumları okusaydım anında avea yı terk ederdim. madem avea bu kadar bize iyilik yapıyormuş bir gün forumda "avea iyi ki varsın" diye bir konu açalım hakkını teslim edelim. tabi konu için yazılacak yorumlarıda merak ediyorum

avea şu işi bir standarta bağlasa hem kendisi kazanacak, hem de abone, mesela 12 ay taahhüt karşılığında ;

avedaki 1. yılını dolduranlara faturalarda % 10 indirim,

2-5 yıl arası arası % 25 indirim,

5 yıldan fazla avealılara % 40 indirim yapıyorum dese avea daha mantıklı olmaz mı???

millet başkaları ne kadar fatura ödüyor bilebilse, acaba bana düşük mü indirim yapıldı diye kafasında düşünceler olmasa

şimdi aynı tarifeyi kullananlardan Ali 15 TL., Veli 25 TL. 49-50 40 TL. fatura ödüyor olabilir.

Hatta Ali Aveaya geçeli henüz 6 ay olmuşken, 49-50 3 yıllık avealı bile olabilir.

Ah avea ah, adam olmayacaksın sen....

• turcell'e geçin de fatura nasıl olurmuş görün.
  • 500dk 5000sms 1gb sınırsız a legal olarak 21tl ödüyorum isterlerse on yıl taahhüt verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

500dk 5000sms 1gb sınırsız a legal olarak 21tl ödüyorum isterlerse on yıl taahhüt verebilirim

Nasıl nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

500dk 5000sms 1gb sınırsız a legal olarak 21tl ödüyorum isterlerse on yıl taahhüt verebilirim

Nasıl nasıl ?

Benim de aynı,
    SEÇ 500 paketi
    Hy 500 dk + Hy 5000 sms + sınırsız net = 20 tl civarı geliyor
    Hep böyle olsun,Avea kaç yıl isterse taahhüt yaparım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

quote:

Nasıl nasıl ?

Benim de aynı,
    SEÇ 500 paketi

Peki nasıl ? 1-2 Yıllık sözleşmemi yapıyorsunuz ? Ben de bu sabah bu pakete geçecektim ama aklım çok karışık, ne yapacağıma tam karar veremediğim için vazgeçmiştim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

quote:

Nasıl nasıl ?

Benim de aynı,
    SEÇ 500 paketi

Peki nasıl ? 1-2 Yıllık sözleşmemi yapıyorsunuz ? Ben de bu sabah bu pakete geçecektim ama aklım çok karışık, ne yapacağıma tam karar veremediğim için vazgeçmiştim.

Bu pakete geçemezsiniz,çünkü kampanyası eylül 2012 de bitti,
    O ara,faturasızdan faturalıya geçenlere 1 yıllık taahhütle 20 tl ye üstteki paketi verdiler,
    Bu yaz dolacak 1 yıl bakalm fiyat ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: kak0s1

turkcell'e geçin de fatura nasıl olurmuş görün

http://forum.donanimhaber.com/m_35749236/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: kak0s1

turkcell'e geçin de fatura nasıl olurmuş görün

http://forum.donanimhaber.com/m_35749236/tm.htm

Birşeyi düzeltmek isterim burdaki fatura genç tarifesine ait.
    Genç ve öğrenci olmadığım için genç tarifesinden faydalanamadım. Yan yollardan faydalanmanın yolu vardı belki ama, ona da ben yanaşmadım. 12 senelik turkcell'liyim 3 tl.lik fatura hiç görmedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.