Holosko'yu sattım çoktan.Danny Welbeck'i kiralaım,bir sezon kral oldu ikinci sezon Manchester UTD kendi oynattı,satmadı çakallar.
quote:Orijinalden alıntı: Dönüşüm Ben forumda birinin tavsiyesi ile Dzeko yu almıştım ilk maçında 5 gol atmıştı sonrada bir daha göremedik kendisini Ben aldırmıştım aga
quote:Orijinalden alıntı: MerTurgoN Ulan ben boboya 13 tane attırdım.Hiç bu kadar olay olmadı. yuh hocam adamlara şut çektirmemişsin kendi takımın 32 defa çekmiş ben daha 11'i geçemedim millet 15 yapıyor anlamadım gitti
quote:Orijinalden alıntı: MerTurgoN Ulan ben boboya 13 tane attırdım.Hiç bu kadar olay olmadı. Pes valla pes
quote:Orijinalden alıntı: MerTurgoN Ulan ben boboya 13 tane attırdım.Hiç bu kadar olay olmadı. Tek kale dedikleri bu olsa gerek.
quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. Ben en fazla 7 gol atabildim oda FM 2010'da Hulk'la. Hemde Hulk'la,utanmalısın.
quote:Orijinalden alıntı: Eagle Claw quote:Orijinalden alıntı: Fornicras. Ben en fazla 7 gol atabildim oda FM 2010'da Hulk'la. Hemde Hulk'la,utanmalısın.