Şimdi Ara

YOK ARTIK LeBRON MU??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oo siz nerde kaldınız be yaw 1. cisi lebron atışlarının hepsini bilek ile yapıyor ve bilekle o kadar uzağa atması imkansız 2. dikkatinizi çektimi bilmem top kamerayı aşıyor ya montaj ötesi montaj 3. zaten açıklama geldi bu bir montajdır diye
  • reklamda dikkat ettiyseniz toplar yukarda kaybolup hep aynı açıyla potaya gidio bence yukarda biri var o atıo topları
  • bahsi geçen reklamı tv'de yakalayıp kaydettim, sonrada yükledim sanal aleme, incelemek isteyenler buyursun burdan indirsin... boyutu 8mb civarı...

http://rapidshare.de/files/1232934/lebron_reklam.mpg.html

• quote:

Orjinalden alıntı: dakid

twolves sana hiç yakıştıramadım.
    bizim """KEVIN GARNETT""" imiz dururken sen lebron mebron diyon... ne iş??

ayrıca 3-4 hafta önce nba stüdyo ya sormuşlardı bunu onlarda gülmüştü tabii bu stille yarı saha bile geçmez diyerek...

atsa atsa KG atar...

haklısın dakid çavuşum

bizim KG miz var ama bak playoff dışında kaldık.Ben zaten onun için dedim:Ah LeBron bizde olsaydı da Cassell ve Sprewell e gerek olmasaydı

O yüzden acıyorum artık Garnett abime,adamcağız tek başına uğraşıyo yaws

Play off larda da bizim takım olmadığına göre napalım bizde LeBron izleriz!

GO LeBron GO

ama KEVIN GARNETT bizim için hep bir NUMARA:

KG21

• nasıl atsın beyler ordan yapmayın lütfen. o mesafeden atabiliyor bile olsa, o şekilde atamaz ( serbest atış kullanır gibi). kol bu mancınık değil ki.
  • feyk o feyk...

olmaz öyle bişey bilek atışla sahanın bir ucundan bir ucuna.. ııhh.. feyk feyk
  • quote:

Orjinalden alıntı: twolves

quote:

Orjinalden alıntı: dakid

twolves sana hiç yakıştıramadım.
    bizim """KEVIN GARNETT""" imiz dururken sen lebron mebron diyon... ne iş??

ayrıca 3-4 hafta önce nba stüdyo ya sormuşlardı bunu onlarda gülmüştü tabii bu stille yarı saha bile geçmez diyerek...

atsa atsa KG atar...

haklısın dakid çavuşum

bizim KG miz var ama bak playoff dışında kaldık.Ben zaten onun için dedim:Ah LeBron bizde olsaydı da Cassell ve Sprewell e gerek olmasaydı

O yüzden acıyorum artık Garnett abime,adamcağız tek başına uğraşıyo yaws

Play off larda da bizim takım olmadığına göre napalım bizde LeBron izleriz!

GO LeBron GO

ama KEVIN GARNETT bizim için hep bir NUMARA:

KG21

doğru, kaldık playoff dışında, yastayız...
    LeBron imkansız ama seneye jason kidd den ümitliyim ben, alırsak süper olacak. spree yi şutluyoruz zaten. garnett i kanser etti p.venkler...

haa bu arada bence adidasın garnett-duncan-mcgrady li reklamı da çook güzel olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakid -- 12 Nisan 2005, 19:01:19 >

• abi onun gerçek olduguna inanan varmı???
  • Jordani kimse gecemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jojoned

reklamda dikkat ettiyseniz toplar yukarda kaybolup hep aynı açıyla potaya gidio bence yukarda biri var o atıo topları

harbiden güldürdün beni çok iyiii
  • abi atıo die düşünenlerin zekasnı çok merak ediom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xander23

abi atıo die düşünenlerin zekasnı çok merak ediom.

+11111111111111111111111111111111111111111111111

1000 kere nba stüdyoda montaj olduğunu söylediler.ne mantıkla onun ordan atacağını(hemmde bilek)düşünüyorsunuz.

• BELKİ LEBRON YAPAMAZ AMA jORDAN YAPARDI ONU İZLEYEN NESİL GERÇEKTEN ÇOK SANSLI!!!BASKETBOL OYNAMAK İÇİN YARATILMIŞ Bİ İNSAN SANKİ!!
  • abi jordan da yapamazdı,reggie miller da yapamaz,peja da yapamaz,kerr de yapamaz.

ille utandırcanız ya beni ülkemde yaşamaktan.
  • quote:

abi jordan da yapamazdı,reggie miller da yapamaz,peja da yapamaz,kerr de yapamaz.

hakkaten yaa. biraz mantıklı olalım lütfen...
  • MALMISINIZ ABİ HİÇ O GERÇEK OLABİLİR Mİ ? HİÇ Mİ ELİNİZE TOP ALMADINIZ.. LEBRON Bİ HALT ETSEDE SALYALARIMIZI SAÇARAK BAKSAK ZİHNİYETLİ, GAVUR AŞIĞI YENİ YETMELER..(pardon)
  • arkadaşım tamam fikrini beyan et dilediğin gibi ama öyle "mal" felan ayıp oluyo yani...

quote:

Orjinalden alıntı: jumper

MALMISINIZ ABİ HİÇ O GERÇEK OLABİLİR Mİ ? HİÇ Mİ ELİNİZE TOP ALMADINIZ.. LEBRON Bİ HALT ETSEDE SALYALARIMIZI SAÇARAK BAKSAK ZİHNİYETLİ, GAVUR AŞIĞI YENİ YETMELER..(pardon)

• quote:

abi jordan da yapamazdı,reggie miller da yapamaz,peja da yapamaz,kerr de yapamaz.

bencede bariz montaj ve emin ol montaj olduğunu anlamandan dolayı seninle aynı ülkede yaşamaktan gurur duyuyorum böyle uyanık ve zeki insanlar sayesinde ülkenin sırtı yere gelmez ve ancak böyle yaratıcı ve üstün bir zeka üç beş kişi arasında dönen bi geyikten yola çıkarak ülkesinde yaşamaktan utanmaktan söz ederek kendini nimetten sayabilir iyiki varsın türkiye seninle gurur duyuyor
  • kendimi ne nimetten saycam abi,orda kendimi yücelten bi tavır fln da yokyane,biraz daha oku anlarsın.
    hem burda türkiye'yi deil LeBron'u tartışıoz başka yere çekmeyelim konuyu,ama eğer konu ülkemse merak etme ben de sonuna kadar savunurum.
  • Üçlükler gerçek Değil... Almanya daki arkadaşım bir tv. programında izlemiş çekimler montajlıymış aynı zamanda kendisi basketci...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.