Şimdi Ara

Yok artık ya :D İki Helikopter Tek Fiyata Hızlıal Kafayı yemiş :D (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
7
Favori
9.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XnoX

quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

güzel uçuyordu da tavana çarptı hanım,garip bir sürtme sesi geliyor.kanatları söktüm taktım ama yükselmedi etrafında döndü durdu şimdi şarjda ama uçmuyor artık.

Tavsiye Etmiyormusun yani almayalim mi ?

pervane ile biraz uğraştım şimdi uçuyor ama fazla yaşamaz. ilk kez böyle bir şey aldım güzel mi evet güzel alıp napacaksın diyen eşim bile elimden kaptı ama daha üst sekment bişe almak lazım ama az bütçeyle iyi evin içinde uçurmak zor sağa sola tavana çarpıyorsunuz dış mekan performansını bilmiyorum denemedim. seçim sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerkasim

NEDEN ÖDEMEDE 57.57 TL OLUYOR....

49.90 odedim aldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaki pervane donuyor mu ?? alttaki resimde kırmızı içine aldım. cevaplayan biri olursa cok iyi olur.

Yok artık ya :D İki Helikopter Tek Fiyata Hızlıal Kafayı yemiş :D
  • GoStoP kullanıcısına yanıt

duruyor... pervane süs...
  • zamanında almıstım bizim daire 12 . kattaydı ilk seferde çok heyecanlıydım hemen ucurmak ıstıyordum.Balkondan ucurdum helıkopteri ne ettiysem dahada geri getiremedim .ozamandan beri helikopter aşkı öldu bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucoyaho -- 19 Mart 2014; 23:16:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Fiyat değişince vazgeçtim. almıyorum.
    49,95 den aldım

EDİT: Ayrıca yeğenlere de aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 19 Mart 2014; 23:56:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoStoP

arkadaki pervane donuyor mu ?? alttaki resimde kırmızı içine aldım. cevaplayan biri olursa cok iyi olur.

Yok artık ya :D İki Helikopter Tek Fiyata Hızlıal Kafayı yemiş :D

Bu tarz bir helikopterim vardı arka pervane dönüyordu tabii çarpa çarpa bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O pervane helikopterin ileri geri gitmesini sağlayan pervanedir, yani kumandadan sadece ileri ve geri komutu verdiğinizde çalışır ve döner... Onun haricinde dönmez...
  • Durup dururken masraf. Çocuklara, yeğenlere derken bir de baktım 3 tane almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

O pervane helikopterin ileri geri gitmesini sağlayan pervanedir, yani kumandadan sadece ileri ve geri komutu verdiğinizde çalışır ve döner... Onun haricinde dönmez...

ya ben bu sitedeki ilk helikopter duyuları basladıgı zaman almıstım hızlıaldan 3.5 diye aldık ama arka pervane donmuyordu sanırım 2 kanal oluyor o. devamlı ileri gidiyor . gerçi gayet guzel suruluyor sorun yok orada.

fakat şuanki satılan urunlerde arkadaki pervane de donuyorsa kazık yemişim demektir

@Cem_16
    @grezimonk
  • Bende almıştım bugün geldi.Odanın içinde uçururken çarptı ve bozuldu çalışmıyor iade edicem.
    videolarda ben geri uçuş gördüğümü hatırlamıyorum elle dönüp dönmediğine bak...
  • Düşünen olursa ortak alabiliriz. Birkaç günlük heves uğruna alacağım için ikincisi gereksiz olacak benim için.
  • Ben aldım geldi siparişlerim.Siyah olup füze atan helikopter şuan cok iyi gayet memnunum öyle bir yükseliş sesi yapıyoki yazın altında serinleme olarak kullanılabilir.Gel gelelim esas digeri lazer tabanca ile vurulan heliye.Problemli cıktı ucmuyo oldugu yerde dönüyo.Trim ayarımıdır nedir basıyorm kac defa olmuyor sürekli donme halinde ve tam gaz güç veriyorum cok güçsüz dönüyor diger helinin daha kalkışta verdigim güç gibi sanki.alt kanatları değiştirdim taktım hala aynı.Bu konuda yardımcı olabilcek var mı yoksa iade yapsam sadeec lazer ile vurulanı gonderebilme şansım var mı ikiside mi gitcek yok?
  • sipariş yeni geldi. usb şarjı takıyorum yanıp sönüyor. füze atan helikoptere takıyorum ışık sönüyor. lazer ile vurulanı takıyorum ışık yanık kalıyor. siyah neden şarj olmuyor nedenini bilen aynı sorunu yaşayan var mı?
  • füze atarlarımızdan 2 tanesi çalışmıyor değişim isteyecez bakalım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.